Collegium gedanense Gdańsk - proszę o opinie (2) witam, czy chodził ktos do tego lo, jakie opinie? liceum Kategoria B (1) Jestem zachwycona, jestem świeżo po zdanym za pierwszym razem egzaminie... Dominika Polecam (1) Jak najbardziej z czystym sumieniem mogę polecić ADJ !!!!! Będę miło... Ola
Speed najlepszy OSK. (1) Szkolę polecili mi znajomi i nie żałuję! Ogromy profesjonalizm, przemiła... Halina Osrodek Szkolenia Kierowców "Jankar" - moja ocena (1) Z pewnością każdemu poleciłabym Ośrodek Szkolenia Kierowców "Jankar",... Beata Szyrowska Szkoła godna polecenia (1) Szkoła bardzo dobrze przygotowuje do egzaminu, teoria przedstawiona w... Marta Szkoła na 6+! (1) Najlepsza szkoła w Gdyni, a nawet w Trójmieście! Poziom nauczania na bardzo... Magda Nie polecam tej szkoły,napisze swoją opinie w dość nietypowy sposób. (5) Witam cie w czternastce poziomu zawodówki,gdzie szkoła jest tak biedna,że nie... Gall Anonim XIV Liceum to jest to !!! (2) Jestem uczniem klasy maturalnej w tej szkole.Uważam ,że poziom nauczania jest... Marcin Polecam serdecznie naukę u Pana Jacka!!!! (1) Po niezdanych egzaminach wykupiłam dodatkowe godziny w jedynce i kolejny... MONIKA Gorąco polecam !!! (1) OSK godne polecenia!!! Polecam instruktora Mariusza dzięki któremu miałem... Tomasz Dziatkowiak Polecam! Zdałam za 1 razem! (1) Polecam Elke wszystkim! Teoria z panem Leszkiem była ciekawa i dobrze zawsze... Sandra Polecam ! (1) Świetna szkoła, zwłaszcza instruktor Pan Włodzimierz Maćko! Konsekwentny a... Kasia Super szkoła!!! (1) Szczerze polecam OSK Morena! Idealna szkoła nie tylko na kurs ale i na jazdy... Marysia Zdałem egzamin na pierwszym podejściem. (1) Zdałem egzamin na pierwszym podejściem. Co więcej, miałem świetnego... Bartosz Jazda z panem Mirkiem (1) Bardzo polecam szkółkę AS! Jazdy z panem Mirkiem Karczewskim to sama... Natalia Polecam. (1) Chciałam serdecznie polecić OSK Jankar. Personel profesjonalnie podchodził do... Paulina Naprawdę warto! (1) Serdecznie polecam wszystkim, którzy chcą wynieść z tego szkolenia coś więcej... DamianL Karol - opinia (1) Świetna szkółka polecam gorąco. Zarąbista lokalizacja, super instruktorzy i... Karol Szybki, profesjonalny kurs (1) Jeżeli ktoś chce jak najszybciej, a zarazem jak najlepiej przejść kurs to... Maciej