Ośrodek Szkolenia Kierowców Delta (1) W Delcie miałam przyjemność uczyć się jeździć z dwoma instruktorami - Tomkiem... Weronika tragedia, nie polecam (1) moja córka chodziła tam w 2013 roku i byłam bardzo nie zadowolona, Panie nie... mona Bardzo polecam (1) Bardzo polecam kurs w szkole efekt! Instruktorzy wykwalifikowani i cierpliwi.... kursantka Ania
Mam prawko dzięki GDprawko! (1) GDprawko znane jest z najlepszych instruktorów. Miałam ogromne szczęście... Karina Serdecznie polecam tę szkołę (1) Bardzo miła atmosfera, cierpliwość i skuteczność, szczególnie polecam Pana... j191 Polecam gorąco (1) Wykłady super jestem bardzo zadowolona zdałam za pierwszym razem... Anna DELTA - najlepszy ośrodek szkolenia dla kierowców (1) Nie muszę zbyt wiele pisać, bo wystarczy umówić się na jazdę i przekonać się... marzenie Polecam :) (1) Wybrałam kurs weekendowy, teoria została bardzo ciekawie przeprowadzona,... Agata Polecam Joannę Dzięcioł oraz Janusza Piotrowskiego (1) Doskonali instruktorzy, pełen profesjonalizm. Pana Janusz Piotrowski jest... Arkadiusz Polecam (1) Wybrałem ten ośrodek ponieważ polecili mi go znajomi, każdy kto tutaj się... Aleksander Polecam (1) Mimo czasami zbyt wielkich oczekiwań nauczycieli, jestem zadowolony z wyboru... . polecam klasy integracyjne (1) W SP nr 8 odradzano mi ten wybór, nie mniej wygrała bliskość do domu. Całe... mama ucznia Opinia Szkoły (1) Właśnie uczęszczam do tej szkoły i myślę,że wybór tej placówki był... Farmaceuta Super przygotowanie do egzaminu (1) Jestem bardzo zadowolony, nauka i jazdy mineły szybko i bardzo przyjemnie.... Dawid Institute of Native Linguistics (1) Próbując przełamać swoją niemoc w nauce języka obcego, natrafiłem na... Papa Smerf Polecam (1) Naprawdę fajna szkoła, miła atmosfera, nauczyciele spoko, tylko mogłoby się... ZUZA Najlepiej!! 💚 (1) Najlepsza szkółka!! :) W szczególności podziękowania dla Pana Janusza... Paulina dobra nauka i bardzo dobry sport (1) Jedno dziecko chodzi do podstawówki a drugie do gimnazjum. Jestem zadowolony... Rodzic Szkoła z sukcesami, nie tylko sportowymi. (1) Pełni poświęcenia trenerzy, wyrozumiali nauczyciele rozumiejący specyfikę... IJ Sport i nauka na równym poziomie (1) Dobra szkoła z bardzo dobrym zapleczem sportowym. Cenię w niej to, że sport... Krystyna