Szkoła jest super! (1) Rozpocząłem kontynuację nauki na kursie j. angielskiego zaraz po tym jak... Molodiec Polecam serdecznie Zuzannę jako doulę! (1) Oferta rozbudowana, pakiet również dla rodziców, którzy z opieką noworodkową... Anka fantastyczne miejsce dla maluszka (1) Polecam każdej mamie, która ma obawy przed wysłaniem dziecka do żłobka. Będąc... Natalia
BRAK MI SŁÓW:( (7) POWIEM TAK PANIE MIŁE I USMIECHNIĘTE. MÓJ SYN WŁAŚNIE UCZĘSZCZA DO BYSTRZAKÓW... GIENIA Egzamin zdany przy pierwszym podejściu :) (1) Dlaczego "6"? To proste! Instruktor, który uczył mnie jeździć zrobił to czego... Małgorzata Grzeszczak kurs prawa jazdy (1) W ośrodku robiłem już dwie kategorie C i CE . Szczególnie chciałbym polecić... Bartek Drugi kierunek - Informatyka PG czy UG? I czy warto ciągnąć dwa kierunki? (1) Witam, jestem studentem pierwszego roku Automatyki i Robotyki na PG (Wydział... czujnick Bardzo dobra szkoła jazdy (1) Instruktorzy byli przyjaźni i merytoryczni, mile zaskoczyło mnie to jak... Mateusz Fajne przedszkole (1) Polecam to przedszkole wszystkim rodzicom, którym zależy na wychowaniu... Emilia Bardzo Polecam!!! (1) Egzamin zdałem bez problemów i stresu Teoria 100% egzamin praktyczny za 2-gim... Piotr MINI - ta szkoła przygotuje Cię do egzaminu! (1) Z wielką przyjemnością polecam Szkołę Jazdy MINI. Szybko i sprawnie... Kasia Najlepsza szkoła jazdy (1) Polecam Akademię Prawa Jazdy, świetna szkoła, zwłaszcza instruktor Pan... Justyna Profesjonalnie i skutecznie :) (1) Chemia sprawiała mi od zawsze spore trudności. Na korepetycjach materiał z... Joanna Super! Zdałem bez problemu (1) Polecam Pana Radka, super instruktor, wszystko wytłumaczy jasno, pokaże gdzie... Bartek Super (1) Rewelacja! Nauka jazdy tylko z ta szkola:) Profesjonalizm, cierpliwosc (w... Karolina OSK Jankar polecam!!! (1) Zdecydowanie polecam OSK Jankar...Pracują tam ludzie, którym się chce uczyć.... Marzena Speed (1) Teoria z p.Januszem ok Praktyka z p.Marzena również ok Osk Speed polecam Absolwent Polecam ! (1) Polecam Szkołę OSK Mini a w szczególności Pana Radka. Rzetelnie przekazuje... R Polecam! (1) Szkoła jak najbardziej godna polecenia a szczególnie instruktor Pani Edyta... Patrycja Polecam!!! :) (1) Serdecznie polecam! Po 7 letniej przerwie, wielkim zwątpieniu po kursach w... Natalia