POLECAM BARDZO NAUKĘ I JAZDY W TEJ SZKOLE (1) Super wspominam kurs zarówno teorię, która pozwoliła zdać od razu egzamin i... Młody kierowca Super szkoła super lektorzy naprawdę serdecznie polecam (1) Chodzę do Szkoły master Lingua na język włoski, naprawdę polecam super lektor anna Przedszkole (2) największą zaletą tego przedszkola jest lokalizacja i wlasciwie na tym... Happymum
Polecam! (1) Szczerze polecam OSK JANKAR. Indywidualne i profesjonalne podejście nawet do... Agnieszka M. Polecam OSK Mini (1) Bardzo dobra szkoła jazdy. Polecam szczególnie instruktora pana Radka, który... Wiktor POLECAM ZDAŁEM ZA PIERWSZYM RAZEM! (1) Wraz z rozpoczęciem nowej pracy dostałem ultimatum - musze zrobić prawo jazdy... Przemek Liceum w Gdyni - Jakie wybrać? (1) Witam :) Jestem uczennicą klasy 3 gimnazjum i kompletnie nie wiem do jakiego... Angiexxangie stanowczo odradzam przedszkole numer 2 (3) jednym słowem,przechowalnia dzieci ,brak kreatywności i pomysłów.Jedyny... MARIA Polecam! (1) Polecam OSK "Jankar". Dzięki profesjonalności instruktorów można w... Ania Szkoła godna polecenia (1) Lekcje teoretyczne jak i praktyczne odbywały się w świetnej atmosferze.... Absolwent Nauka C+E - gdzie polecacie? (1) Witam. Jestem zainteresowany rozpoczęciem kursy na C i C+E. Jakie szkoły... janek_pozycz Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z usług tej szkoły, każdemu polecam. Egzamin zdałam... J.S. Nie jest źle (2) Ogólnie jest naprawdę dobrze jednak niektórzy nauczyciele nie powinni mieć... Natalia Dave - opinia (1) Z pełnym przekonaniem polecam tą szkołę nauki jazdy, zostałem przygotowany z... Dave Bardzo polecam! Super nauka! (1) Zaczęłam naukę 3 października 2015 roku, przez miesiąc odbywały sie zajęcia... Paula Buczkowska As najlepszy (1) Wyjątkowo polecam tą szkołę jazdy. Nie ma żadnych problemów. Zdanie... Kinga Wysoki poziom nauczania i rewelacyjna atmosfera! (1) Kompetentne i życzliwe grono pedagogiczne,niesztampowe lekcje, masa ciekawych... mama pierwszoklasistki Super przedszkole! (1) Polecamy przedszkole. Nasze dzieci chodzą do niego bardzo chętnie (syn... MM Just the right person (1) Ms Anna is the polish teacher who can teach you french even in english if... W Wybrałam Dobrze Wybierając Auto Lider ! (1) Miałam przyjemność prowadzenie kursu prawo jazdy z Panem Rafałem Skorupą.... Weronika