Kat C+E (2) Z czystym sumieniem polecam Elka School. Egzamin zdany za pierwszym razem.... Damian Kurs Finance & Accounting z językiem niemieckim (1) Uczestniczylem w Kursie Finance & Accounting z językiem niemieckim dla firm z... Michał M Lepiej trafic nie mozna (1) Ekstra sprawa. Zdane za pierwszym. Profesjonalne podejście i humor Pana... Mario
Polecam Wesołą Krainę (1) Z całego serca polecamy Wesołą Krainę. Kochane ciocie, które zawsze... Rodzice Hani i Stasia Lepiej się nie da. (1) Ośrodek na bardzo wysokim poziomie zarówno pod względem nauczania jak i... Maciej POLECAM! (1) Polecam każdemu, dobre materiały, sympatyczna atmosfera i doskonałe... Chania :) (1) Dziękuje Pani Iwonie za dodatkowe jazdy dzięki Pani pomocy udało mi się zdać... Kobieta Ta szkoła nie jest przeciętna, ale nadwrażliwe dzieci po prostu będą źle się tam czuć (2) Bardzo wysoki poziom nauczania, ale nauczyciele nie dają sobie rady z... Mama podyplomowa socjoterapia (3) Jestem ciekawa opinii, gdzie najlepiej studiować socjoterapie w 3miescie.... Nikea Polecam wszystkim ADJ !!! (1) Polecam Najlepsza szkoła jazdy! Od samego początku w biurze jest miła... Michał Sz. Polecam Pana Wojtka Naklickiego (1) Na początku trafiłam do Pana Marcina Pilarskiego jednak po 10-ciu godzinach... Ligia Popławska polecam szkołę goauto (1) Polecam wszystkim szkołę nauki jazdy goauto. Termin i jakość szkolenia... Maria MIejsce gdzie mozna zaufac (2) W Gdansku bywamy czasami, na co dzien mieszkamy w Anglii. Pewnego ranka... kasia Polecam OSK Oskar (1) Serdecznie chciałabym polecić Ośrodek Szkolenia Kierowców Oskar jestem bardzo... Paulina POLECAM:) (1) Najlepszy na swiecie instruktor Pan Mariusz!!!!!!!!!!!!!!!!! Zawsze dokladnie... Asia M Profesjonalizm przedewszystkim (1) Szczerze polecam Centrum Szkolenia Kierowców Rondo Bis. Pan Tadeusz Szlendak... Asia- szczęśliwa posiadaczka pra Najlepsza szkola w trojmiescie (1) Jestem bardzo zadowolony . Profesjonalna sala na której prowadzona była... Krystian P. PG a rekrutacja (1) Przykładowy próg punktowy to 45 pkt Ja zdobyłem 42 pkt czy jest szansa na... Rotua Polecam :) (1) Dziś zdałem za pierwszym razem, wcześniej teoria 74/74 - wszystko dzięki... Janusz Warto się tu uczyć w WZSP NR 2 w Gdańsku (1) Bardzo miła atmosfera. Nauczyciele z kilkuletnim stażem zawodowym. komfortowy... Bolek