Bardzo polecam wszystkim ośrodek szkolenia Poldek (1) Dobra organizacja, panie w sekretariacie bardzo miłe, zawsze wszystko... Marcin M. Darek - najlepszy instruktor :) (1) Najlepszy ośrodek szkolenia kierowców! Nie bez powodu mają tak dużo... Klaudia K. Nauczą Cię jeździć (i zdać egzamin) (1) Polecam wszystkim! Wszystko idzie sprawnie, teoria przygotowuje do jazd,... Agata
znakomicie przygotowuje dzieci do życia społecznego (1) Moja córka jest absolwentką tego przedszkola. Nauczyła się w nim... Alina Polecam (1) Serdecznie polecam szkole Rondobis a w szczególności instruktora Pana... Rafał Szkoła godna polecenia (1) Polecam instruktora Łukasza jak i szkołę samą w sobie, nie ma się do czego... Maciej Haduch polecam (1) Jestem uczennicą IX-tki i chciałam tu napisać, ponieważ sama wybierając... xxxxx Rewelacyjna opieka (1) Fantastyczne miejsce. Opiekunki które tworzą domową atmosferę wspaniale... Kobieta Profesjonalnie ! (1) Profesjonalne i rzetelne szkolenie zrealizowane z pasją i zaangażowaniem. Ewa Zdecydowanie polecam !!! (1) Zajęcia teoretyczne z panem Wojtkiem to zero nudy bardzo dobrze tłumaczy. Pan... Natalia Jazdy dodatkowe (1) Polecam wszystkim! Moim instruktorem był Jarek. Bardzo dobrze przygotował... Magda UCZĘSZCZAM NA JĘZYK NIEMIECKI ORAZ MOJE DZIECKO UCZĘSZCZA NA ZAJĘCIA KOTKA (1) Witam Sam chodzę do Kotka Mamrotka na zajęcia z języka niemieckiego, Lektor... JAcek Bardzo dobra szkoła - wysoki poziom i miła atmosfera (1) Mój syn uczęszcza do tej szkoły i co najważniejsze on i my jesteśmy... mama Najlepsza szkola w Trójmieście! (1) Świetna szkoła, doskonale przygotowali mnie do teorii, a praktyka z... Marta Gorąco polecam (1) Szkoła świetnie przygotowuje do egzaminu czego efektem jest zdanie za... Aleksander Kuś Paulina - opinia (1) Gorąco polecam !!! Profesjonalne i indywidualne podejście do każdego kursanta... Paulina Super Jazda (1) Polecam Panią Marzenę uczy w dobrej atmosferze, trochę z jajem i można się... MikoMiko Nie! polecam. (1) Zapisałem się pod koniec stycznia do szkoły policealnej na kierunek:... terrence rzadko spotykana dbalosc o wychowanie i rozwoj dziecka (1) Juz drugi syn chodzi do Przedszkola Lokomotywa, po doswiadczeniach z innymi... Sopocka mama Polecamy! (1) Mąż wziął udział w kursie bezpiecznej jazdy w szkole Ascent i bardzo dobrze... Agnieszka