Gorąco polecam szkołę jazdy Pasata!!! (1) Szybki kurs, konkretnie wszystko wyjaśnione, wszyscy bardzo pomocni, a to się... Maciej Super elastyczność dla zapracowanych. (1) Jestem dość zapracowany i musiałem grafik zmieniać co tydzień. Okazało się że... Tomasz J. szkolenie (1) Serdecznie polecam ten ośrodek. Zarówno obsługa biura jak i samo szkolenie... Ania
Opinia (1) Witam! Od września chce oddać córkę do tego przedszkola. Czy mógłby ktoś... Kas Bardzo dobra szkoła, polecam! (1) Szkoła godna polecenia, w szczególności polecam instruktora, pana Zbyszka,... Bartek polecam (1) Bardzo konkretne szkolenia Kosmetyczne z Panią Emilią, bardzo dużo praktyki i... MR Polecam wszystkim tę szkółkę.Doświadczeni instruktorzy i dobra cena kursu. (2) Warto tam uczą jeżdzić a nie żdzierają pieniędzy . Polecam p. Krzysztofa i... EWELINKA polecam (1) Bezpłatna nauka , zapewnia praktyki zawodowe. Świetnie wyposażone pracownie.... Seb Policealna Szkoła Morska (1) Witam chciałbym się dowiedzieć coś o studium doskonalenia kadr akademii... Sebastian Po nauce w Poldku nic na egzaminie nie jest w stanie zaskoczyć! (1) Chciałbym polecić innym kursantom tą szkołę jazdy. Przyszedłem do nich, nigdy... Kamil Nowa szkoła w okolicy (1) Ledwie wprowadziliśmy się do nowego mieszkania na Jasieniu, a w okolicy... mama Beata Michalin - opinia (1) Świetna szkoła rysunku. Konstruktywna krytyka i odpowiednie, indywidualne... Michalin SZKOŁĄ JĘZYKOWA - GDYNIA/SOPOT (2) Poszukuję szkoły językowej, która pomoże mi w kilka miesięcy podciągnąć... KasiaAsia Wymarzone miejsce przyjaznej edukacji (2) Szkoła niewielka w której dzieci są bezpieczne i zaopiekowane, zauważone.... mama Tłumaczenia szybko i tanio polecam (1) Ostatnio zamawiałem u Master Lingua tlumaczenie, było i tanio wykonanen, polecam Albert SUPER QL SCHOOL ZYCZE DALSZYCH SUKCESOW !! (1) Jestem pod wielkim wrażeniem profesjonalizmu , kultury i wyników , jakie... kursantka Bardzo profesjonalne podejście do klienta (1) Moja firma współpracuję z tą szkolą, serdecznie polecam Krzysztof OPINIA (1) Z całego serducha polecam ELCAR. Wybrałam teorie w domu, ale zaledwie kilka... Laura Egzamin zdany (1) Polecam wszystkim! Bardzo ciesze się trafiłam do szkoły Pana Jana. Człowiek... Patrycja Kategoria C zdana za pierwszym razem :D !!Polecam!! (2) Witam! Nie ma co wyjaśniać.. wynik egzaminu mówi sam za siebie!! fachowi i... Paweł