Z czystym sumieniem polecam ElkaSChool (2) Wczoraj zaliczyłem egzamin na kat. CE. Jest to zasługą Panów Instruktorów z... KMT Jak najbardziej tak!! (1) Z czystym sumieniem jak najbardziej polecam. Mila atmosfera na wykladach,w... Justyna Opinia o szkole (1) A ja jestem zadowolony.hodze do klasy dziennej Nauczyciele... Mateusz
polecam!!!!! (1) Polecam! Mimo długiego czasu trwania kursu polecam z czystym sumieniem.... kursant Świetne (1) Bardzo polecam!! Egzaminy zdane przy pierwszym podejściu. Jazdy zawsze... Sandra Polecam! Tylko ADJ :D (1) Bardzo polecam tą szkółkę. Naprawdę świetna atmosfera , instruktorzy i cała... Angelika Pełen profesjonalizm, ogromna wiedza (1) Ponieważ uczestniczyłam w kilku kursach miałam możliwość poznania kilku... Magda Polecam GDprawko z czystym sumieniem! (1) GDprawko przygotowało mnie w 100% do egzaminu i późniejszej jazdy autem!... Anna Wystawiam najwyższą ocenę z możliwych! (1) A to dlatego, że stało się niemożliwe :) Nie miałam żadnego doświadczenia z... Oliwia Polecam (1) Super szkoła, bardzo pomocna w zdaniu egzaminu, a w szczególności w... Ala Mama poleca (1) Polecam serdecznie punkt opieki kotek;) Moja ukochana córeczka chodzi dwa... gosia Pan Janusz Piotrowski - super instruktor (1) Serdecznie polecam Pana Janusza Piotrowskiego. Cierpliwy i opanowany... Krzysztof Polecam wszystkim, którzy chcą zdać (1) Jestem w 1000% zadowolona z Akademii Prawa Jazdy. Świetne jazdy z panem... Karolina M. SZKOLENIE ZAŁOGI STACJI PALIW (2) Szkolenie odbyło się dla załóg Stacji Paliw SHELL. Przez kilkanaście lat... Hubert Brzeziński Serdecznie polecam :) (1) Szkoła nauki jazdy Optima w Gdyni przy ul. Wejherowskiej to świetny ośrodek.... Natalia dziękuje za bezpłatny kurs stylizacji paznokci (1) super, że obiecany kurs został zrealizowany. Obstawiałm, że to będzie tylko... magda Ostatni pokaz rewelacyjny! (1) Oby więcej. Dziękuję i polecam. Ala Serdecznie pozdrawiam niewątpliwie najlepszego instruktora! (1) Do Pana Janusza Sowy trafiłam z polecenia znajomych, zresztą jak sama się... Karolina Polecam ! (1) Bardo polecam szkołę nauki jazdy EFEKT! Przystępne ceny kursu, akurat miałam... Natalia N. POLECAM!!! (1) Gorąco polecam ADJ pod każdym względem.Profesjonalna obsługa,dopasowanie... Jarek