Wszystko OK (1) Po kursie w tej szkole zdana teoria i praktyka za pierwszym razem. Wyklady... le Nauka języka angielskiego (6) Zastanawiam się nad wyborem tego lic ze względu na język ang. Ilu jest u was... To-maszek Najlepszy instruktor! (1) Trafiłam do tej szkoły z polecenia. Konkretnie chodziło instruktora pana... Ania
To jedyny słuszny ośrodek oferujący szkolenie instruktorów w trójmieście. (1) Kurs instruktora nauki jazdy prowadzony profesjonalnie. Miła atmosfera, Panie... Tadeusz Najlepsza szkoła jazdy w trójmieście! (1) "Jankar" to zdecydowanie najlepszy ośrodek, do którego mogłam trafić. W... Dominika Renusz Super polecam wszystkim (1) Jestem bardzo zadowolona ze szkoly OSKAR,a szczegolnie z instuktora jazdy... Jola Polecam najlepszego instruktora L-ki w Gdyni (1) W szczególności na wyrazy uznania zasługują umiejętności instruktora Irka... Andrzej Kobierowski Najlepsza szkoła ! :) (1) Egzamin zdany za pierwszym podejściem :) W ośrodku panuje przemiła atmosfera.... Monika T. Mają Cierpliwość :) (1) Polecam z całego serca :) Pomagają we wszystkim, mają dużo cierpliwości ,... Wioletta T. POLECAM! (1) Bardzo serdecznie polecam ośrodek szkolenia kierowców JANKAR. Pracują tam... Karolina Są super !!! Nie spodziewałam się, aż tak fajnej szkoły. (1) Szkoła została polecona przez znajomą, ale przyznam , że opinie tutaj też... Patrycja M Patrycja - opinia (1) Polecam akademie prawa jazdy !! Bardzo fajna atmosfera , fajny zespol . w... Patrycja Najlepsza (1) Polecam szkołę w pełni. Świetna atmosfera. Profesjonalni instruktorzy, którzy... Kinga ADJ (1) Polecam Akademię Dobrej Jazdy. Prawo jazdy zdane bez większego problemu.... Kate Serdecznie polecam REWELACYJNEGO INSTRUKTORA HENRYKA ŚWIDKOWSKIEGO! (1) Również dołączam swoją opinię, oczywiście bardzo pozytywną. Sadze, iż opinia... Barbara P. Polecam (1) Zdałem co prawda za drugim razem, ale tylko przez mój głupi błąd. Na... Czarek Pozytywny (1) Nauka jazdy motocyklem to sama przyjemność jaka trafiła mi się w ostatnim... Zakręcony Baaardzo zadowoleni (1) Nasze dzieci uczęszczały na półkolonie w Prestige Lingua, najpierw na letnie,... Zosia Najlepszy Ośrodek Nauki Jazdy na Pomorzu! (1) Ocena 6.0 ponieważ nie mam żadnych zastrzeżeń. Świetny ośrodek, świetny... Szymon Stosik Tabaluga - dobre miejsce na maluszka (1) Nasza córcia zawitała tu jak miała 1,2 lat. Na początku miała kłopoty z... zadowolona matka