Polecam !!! (1) Najlepsza szkoła jazdy na świecie :)) Pan Janusz jest wyjątkowy , teoria... Monika Marcin - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z kursu, wykłady były super i przystępnie oraz jasno... Marcin .... (1) Polecam bardzo dobre przygotowanie, instruktor wcale się nie denerwował,... ...
Tabaluga - najpiękniejsze miejsce na świecie (2) Polecam tę placówkę z czystym sumieniem. Nasz synek bardzo lubi panie,... Zadowolona matka SERDECZNIE POLECAM! (1) Instruktorzy wyrozumiali, spokojni. Super przygotowują do egzaminów! Teoria... Marysia Maria - opinia (1) Zdałam egzaminy za pierwszym razem, super instruktorzy i przyjazna atmosfera... Maria jesteśmy zadowoleni (1) Uczymy się z mężem od dwóch lat - tak dla siebie, żeby móc się porozumieć... mrągowska Maciej - opinia (1) Gorąco polecam OSK Mini. Kurs miałem z 2 instruktorami Przemkiem i Radkem... Maciej POLECAM ! (1) Polecam z całego serca OSK Aster, instruktor jest spokojny cierpliwy wszystko... Adrianna Wyrzykowska Świetni i skuteczni instruktorzy - bardzo polecam (1) Wybrałem OSK Expert, ponieważ szukałem ośrodka blisko mojego miejsca... Daniel Polecam Pana Krystiana !!! (3) Witam , miałam przyjemność skorzystania z nauki jazdy z Panem Krystianem (... magda Świetne przygotowanie, (1) nie tylko do egzaminu (zarówno teoretycznego jak i praktycznego), ale do... Jakub Najlepsza szkółka w Gdyni (1) Serdecznie polecam Akademie Prawa Jazdy. Dobra, przyjemna atmosfera, na... Grzegorz POLECAM!!! (1) Witam. Bardzo polecam osk jedynka! Szkoła jest znakomita. Objeżdżaja z... Daria Polecam (1) Z czystym sumieniem mogę polecić ten kurs każdemu, który pragnie zdać prawo... Patrycjusz NIE POLECAM NIKOMU!!!!!!!!!!!!!!! (2) Moja córka uczęszcza do klasy 1 , jest zawiedziona. Jej wychowawczyni myśli... Anonim Opinia dotycząca Centrum Szkolenia Kierowców Rondobis. (1) Według mojej opinii Centrum Szkolenia Kierowców Rondobis w Wejherowie jest... Wioletta Lasek polecam (1) Oba egzaminy zdane za pierwszym razem, bez błędu. Wszystko dzieki dobremu... aaa Chodzę tam i jestem bardzo zadowolona (1) Bardzo dobrze wyposażona szkoła, miła atmosfera. Wenia Kurs masażu I i II stopnia (1) Właśnie ukończyłam kurs masażu I i II stopnia i szczerze polecam! Zajęcia... Agnieszka