prawko kat. B (1) A ja bardzo polecam, po przejeżdżonych godzinach w moim ośrodku i dokupionych... Natalia D. Bardzo dobra szkoła polecam w imieniu córki gimnazjalistki (1) Poza poziomem nauczania szkoła wychowuje i kreuje przyjazną atmosferę, w... Mama Wcale nie jest tak różowo... (1) Uważam, że Pani Dyrektor robi wszystko, a dokładniej mówi wszystko tak aby... noss
OSK AS (1) Szczerze polecam jazdy z p. Jurkiem Kozłowskim. Wspaniały człowiek,... O. Serdecznie polecam Akademię Prawa Jazdy ! (1) Poziom nauczania, współpraca i dostosowania do ucznia na najwyższym poziomie.... Michalina polecan kolorowe gniazdko (5) Moje dzieci chodzą do przedszkola kolorowe gniazdko najpierw jak były małe do... mama Hani OSK JANKAR (1) Bardzo polecam OSK JANKAR ! i Pana Dariusza Leszczyńskiego !. Dzięki Panu... Adriana Idealny kurs prawa jazdy (1) Jestem bardzo zadowolony z kursu w Akademii Prawa Jazdy. Pomimo miesięcznej... xyz Pan Roman jest najlepszy !!! (1) Teoria z Panem Januszem byla przyjemna i z poczuciem humoru. Widac ze Pan... Magdalena S. Polecam szkołe, warta wyboru ale bezpieczeństwo słabe (1) Jestem absolwentem tej szkoły, moge powiedzieć że szkoła przygotowała mnie... Adam Najlepsza szkoła w 3mieście - jak nie w Polsce ;) (1) Idealnie - innego słowa nie ma do opisania tej placówki. Wszystko tak jak być... MadziaMany Wspaniale spędzony czas i świetna zabawa (2) Kilka dni temu miała niekłamaną możliwość odwiedzenia Centrum Nauki... Vaire Gabrysia - opinia (1) Egzamin z teorii jak i z praktyki zdany za pierwszym razem!!!Ogromne... Gabrysia Halinka - opinia (1) Bardzo się cieszę że trafiłam do tej szkółki 😊. Pełny... Halinka Gorąco polecam tę szkółkę (1) Polecam ośrodek, egzaminy państwowe zdane za pierwszym razem bez żadnych... Marek POLECAM !!!!! (1) Polecam w 100% ! Dzięki Panu Adamowi BEZBŁĘDNIE zdałam egzamin państwowy :)... Kamila Polecam (1) Bardzo dobra szkoła nauki jazdy! Szczególnie polecam pana Krzysztofa i pana... Ola Najlepszy instruktor w Gdyni XD XD (1) Egzamin zdany za pierwszym razem! Dzięki cierpliwości i wiedzy Pana Leszka... Dorota.K Piotrek (1) Nie wystawialem opini bo musialem sie przekonac ;) fakt ze jezdzic umialem... Piotrek peugeot 206 POLECAM WSZYSTKIM (1) W dniu wczorajszym miałem egzamin na kategorię D - pozytywny. Uczęszczałem na... Tomasz