Kurs na przedłużanie rzęs - gdzie w Trójmieście? (1) czy może ktoś polecić, gdzie najlepiej w trojmieście i w rozsądnej cenie... agusss8888 Taka nauka to przyjemność! (1) Zajęcia teoretyczne jak i same jazdy przeprowadzone na wysokim poziomie. Pan... Marta przedłużyłam (1) Pracuję w korpo, więc musiałam się podciągnąć z językiem, a trochę pokpiłam... tocha
Pan Radek wymiata (1) Tylko dzieki Panu Radkowi udalo mi sie pozytywnie przejsc przez szkolenie.... T Świetny nauczyciel (1) Uczę się w pracowni językowej Pret-a-parler już 2 lata i cieszę się, że... Marek Zimowisko (1) Zimowisko w Mądrali opiera się o program zajęć w świetlicy, z dodatkowymi... JK Polecam! (1) Na OSK Efekt natrafiłam przypadkowo, ale nie żałuję podjętej decyzji. Zajęcia... Martyna K. Polecam:) (1) Dziękuję serdecznie całej ekipie Elka School. Profesjonalna i miła obsługa.... Maria Konkretne przedszkole (1) Jako młody tata lubię to przedszkole za to że jest bez ściemy jak inne na... tata O co chodzi? (1) Dlaczego nagle pojawiło się 10 wpisów zachwalających jedno miejsce - Tabaluga? asia REKOMENDACJA (1) Witam i szczerze polecam profesjonalizm p. Jerzego Domańskiego - instruktora... Anna Żłobek Tabaluga - Polecam (1) Jestem mama corki ktora ukonczyla juz uczeszczanie do tego zlobka i... Mama i Tata Dziękuję z całego serca Panu Henrykowi (1) Dziękuję z całego serca Panu Henrykowi Do Jankaru przyszłam z innej szkoły.... IZABELA Bardzo polecam! (1) Bardzo dobra szkola jazdy! Przede wszystkim polecam instruktor p. Marcina... Robert B. TAK! TAK! TAK! (1) Akademia Dobrej Jazdy to najlepsza szkoła w Gdyni :) Po pierwsze super... Gosia Polecam (1) W 100% mogę polecić OSK Alfa. Sposób nauki, gdzie korzysta się z usług kilku... Wojtek Zdałem ! (1) Polecam gorąco. Wykłady, z których można wiele wynieść. Wielki plus za... Piotrek Tabalu ga Żłobek - doskonały wybór (1) Polecam wszystkim rodzicom tę placówkę. Nasze dziecko jest szczęśliwe, bardzo... Agnieszka i Tomek Zdane za pierwszym! :D (1) Wykłady bardzo przyjemne i można z nich wiele wynieść. Jazdy jak najbardziej... Ala PG informatyka (16) Witam Startowalem na PG na infe ale nie udalo mi sie.Dostalem sie na drugi... zaniepokojony