POLECAM CARUSKA!! :) (1) Instruktorów Caruska wyróżnia profesjonalizm, szacunek do kursantów,... Ania Polecam! (1) Teoria przeprowadzona w miłej atmosferze, w jak najbardziej zrozumiały... Mateusz nauka francuskiego dla dzieci (2) Polecam szkołę "Sac a dos" szczególnie dla maluchów. Świetne zajęcia... Paryżanka
Najlepsza szkółka w Gdyni, może i nawet w całym trójmieście :D (1) Nic dodać, nic ująć, mój najlepszy wybór szkółki. Zdane za pierwszym razem,... Paulina Prawo jazdy za pierwszym razem (2) Trafilam do ASA po kursie w innej szkole. Biegow nie umialam zmieniac... Jolanta Tabaluga (1) Takich punktów opieki dla dzieci powinno być więcej. Miłe panie miła... Wiola Najlepsza szkoła w Trójmieście (1) Nauka przebiega w miłej atmosferze, instruktorzy sympatyczni dzięki czemu... Igor Najlepszy Ośrodek Szkolenia Kierowców w Trójmieście ! ;) (1) Tak jak w nagłówku - najlepszy ośrodek ;) Bardzo niskie ceny. Obsługa bardzo... Magda Janusz instruktor (1) Generalnie z*******a szkółka mega, fajna atmosfera, fajne laski na wykładach... MICHAL Gdzie w Gdańsku pojeżdżę na placu z pachołkami? (1) chcę poćwiczyć przed egzaminem... aga polecam ten żłobek (1) Zdecydowaliśmy się zapisać dziecko do Tabalugi. Nie żałujemy naszej decyzji.... Artur i Monika Ocena żłobka (1) Opieka nad dziećmi jest na najwyższym poziomie. Dzieci są ufne, zadowolone,... Rodzic Jedyny w swoim rodzaju ośrodek szkolenia kierowców!!! (1) Polecam ten ośrodek ze względu na profesjonalne i indywidualne podejście do... Adrianna.1998 szkolenie (1) Super,profesjonalnie,polecam wszystkim Hanna woronko Wyśmienita (1) Wspaniali szkoleniowcy , pełna profeska;) Ewelina Polecam (1) Grupa zdolnych, pozytywnych i pełnych pasji ludzi. Bardzo profesjonalnie... Agnieszka Juńska WYSPECJALIZOWANA KADRA! (1) Byłam na szkoleniu power pump u karoliny,bardzo duza wiedza, odpowiadala na... kasia Jest pieknie :) (1) Polecam wszystkim pragnacym jezdzic pewnie i bez stresowych sytuacji. Pelen... Michal Mega pozytywnie! Zdałem za pierwszym razem!! (1) Jeśli chodzi o Delte to mógłbym długo opowiadać , ale postaram się powiedzieć... Wojtek Polecam! (1) Spokojny, miły, cierpliwy instruktor. Super autko, dobrze wykorzystany czas... Dominika