Podziękowania dla Pana Wojtka (1) Świetne przygotowanie do egzaminu, indywidualne podejście do kursanta... Sebastian technik usług kosmetycznych (6) nie polecam tej szkoły, ciągła zmiana planu, zajęcia odbywają sie co tydz a... słuchaczka Bhp (1) Uczęszczałem do żaka na bhp, byłam zadowolona z zajęć, materiały do nauki... Kasia
kurs (1) Jazdy z Michałem O, zdane za pierwszym razem(praktyka i teoria). Polecam ;) fuego Polecam (1) W szkole panuje bardzo przyjazna atmosfera, obsługa bardzo miła i pomocna a... M. Pełen profesjonalizm (1) korepetycje są prowadzone w bardzo fajny sposób. Nie było zagadnienia którego... klopsik Polecam! (1) Zdałam za pierwszym razem! Podczas kursu nauczyłam się wszystkich... Magda Polecam (1) Zaangażowany i troskiliwy personel. Indywidualne podejście do każdego... Rodzic Gorąco polecam! (1) Po 2 niezdanych egzaminach, trafiłam do pana Jacka. Zaledwie 2 godziny jazd... Natalia K. Bardzo fajne przedszkole (1) Już drugie dziecko posyłam do tego przedszkola, jestem bardzo z niego... rodzic Bardzo Polecam (1) Kurs był świetnie zorganizowany i bardzo dobrze mnie przygotował do egzaminu.... Zadowolony Kursant Przyjazna uczelnia (1) Ukończyłem studia zarówno licencjackie jak i magisterskie w Ateneum - Szkole... Sławek O. Polecam!!!! (1) Co tu dużo mówić, szybko, profesjonalnie i rzeczowo. Po 5 latach przerwy i... Agnieszka Pagacz polecam ! polecam !polecam ! wszystkim zastroskanym rodzicom (1) Przedszkole jest super! Panie bardzo kreatywne i zawsze uśmiechnięte :) język... Ewelina Tragiczna SZKOLA W GDYNI. Rankingi to klamstwo wybircze ! (1) Pozim nauczania: powim, ze przecietny.....dlaczego, bo dzieci tam sa... Ktos wysoki poziom (1) Szkoła wymagająca, niestety trzeba się uczyć - bywa jednak często fajnie i... zaneta Absolutnie najlepsza szkoła jazdy w Gdańsku (1) Ogromnie i serdecznie polecam szkołę jazdy Piąty Bieg. Jak dla mnie, nie ma... Alina Andrieu Potencjał to nie wszytsko... (1) Drodzy rodzice, bądźmy obiektywni dobrze prowadzona placówka nie ma potrzeby... mama Zdecydowanie tak! (1) Profesjonalni i sympatyczni. Ciekawa teoria z panem Krzysiem. Super jazdy w... Sandra Solidna szkoła z przystępnymi cenami. (2) Jestem bardzo zadowolony ze szkoły Profi-Lingua w Gdyni. Bardzo fajna... Karol