polecam Przedszkole (1) Po 3 latach współpracy z przedszkolem wystawiam najwyższą opinię. Do mocnych... Mama Łukasza Najlepszy Instruktor! (3) Zdałem za pierwszym, chociaż w ogóle nie sadziłem, że dam radę. Jak... Marcin Światoszek opinia Marta W. Schoolout (1) jestem bardzom zadowolona ze sposobu prowadzenia zajęc, ceny są przystepne,... Marta W.
Nie polecam! (1) Zdecydowanie nie polecam! To najgorsza szkoła do jakiej można trafić. Niech... Karolina Szkolenie AED (1) Defibrylator i szkolenie AED bardzo bardzo profesjonalne polecam KAsia Bardzo fajna szkola w idealnym miejscu (1) Drodzy rodzice polecam bardzo te szkole jezykowa .Karolina i Magda -to osoby... Basia Nie ma innej opcji niz Pan Jacek! (1) Zaczynałem uczyć się jeździc w Tczewie, po niemiłych spotkaniach z... Mateusz Ch Uwielbiam Marchewkę :) (1) To miłość od pierwszego wejrzenia :) Profesjonalna opieka pełna czułości,... Anna Naprawdę polecam!!! (1) Odbyłem kurs w GDprawko rok temu. Wspominam bardzo miłą atmosferę i jazdy... Marcin SP17 (1) Do "Hetmanki" chodzi moja córka. Jesteśmy bardzo zadowolone z wyboru szkoły a... Zofia Prawo jazdy (1) Szkółka godna polecenia, z każdego zrobi dobrego kierowce, sam skorzystałem i... Amadeusz Dyrekcja, kontrole kuratorium, zero dialogu (3) Przede wszystkim w SP nr 1 nie szanuje się ani dzieci ani rodziców. Brak jest... krytyk Cudowne Przedszkole (1) Córeczka uczęszcza do Przedszkola trzeci rok. Z tak cudownymi osobami,... Ann Zdecydowanie polecam (1) Bardzo dobry ośrodek szkolenia kierowców. Polecam jazdy z Panem Janem Sikorą.... Hubert Kaligrafia - kurs/warsztaty - gdzie w Trójmieście? (2) Witam, Czy orientuje się ktoś gdzie w Trójmieście lub okolicach organizowane... Tinaa7 Polecam! (1) Jestem bardzo zadowolona z opieki nad moim synkiem jaką ma w tej placówce od... mama 2latka Elka School najlepsza! (1) Najlepsza szkoła jazdy w trójmieście. Panie z biura bardzo miłe i uprzejme.... Angela Kamila - opinia (1) Dziękuję z całego serca Panu Henrykowi za przygotowanie do egzaminu... Kamila Brak słow (5) Jestem zrozpaczona czytajac ponizsze opinie.. Jezeli chodzi o nauczycieli... .. Wielkie dzięki :) (1) Dziekuje całej Elce School zdałam dzisiaj egzamin praktyczny za pierwszym... Dorota