Kurs dla pracowników i pracodawców (1) Szybko sprawnie i na temat, bardzo ciekawie poprowadzone szkolenie. Gorąco... Basia POLECAM (1) Egzamin zdany za pierwszym razem! Moim instruktorem był Pan Radek. Z czystym... Łukasz Gorąco polecam (1) Super szkoła, super instruktor Pan Krzysztof, polecam automat kat. B piekne... Maria Bordin
Szkoła na 5... Z małym minusem ;) (1) Szkoła jest przyjazna, nauczyciele wyrozumiali, całokształt prezentuję się... Drugoklasistka Najlepsza szkoła !!! (1) Szkołę polecili mi znajomi, za co jestem bardzo wdzięczna. Teoria... Monika O. (nie)Drobny szczegół (1) Ogólnie do przedszkola zastrzeżeń nie mam. Boli natomiast to, w jaki sposób... zniesmaczony Serdecznie polecam (1) Do wyboru Akademii Prawa Jazdy zachęciły mnie pochlebne opinie znajomych i... Tomasz Nie podobali mi się ludzie (8) Powiem tak: gimnazjum skończyłam dawno temu, bo jestem z rocznika 1988, ale... Absolwentka Opinia odpowiedź (1) Do osoby, która dodała komentarz pt. "Dobrze rodzice się zastanówcie zanim... Karolina Pomoc od strony graficznej w Curriculum Vitae (1) Czesc ! Chciałam zapytać, czy jest ktoś kto potrafi zrobić ładna oprawę do cv... Paulinaaaaaaaaaaaaa SASP - Sopocka Autonomiczna Szkoła Podstawowa - proszę o opinie. (1) Czy są wśród forumowiczów rodzicie dzieci uczących się w sopockim Autonomiku?... geene Polecamy! (1) Super przedszkole! Dzieci mają bardzo ciekawe i urozmaicone zajęcia-... Zadowolona Mama CARUSEK NAJLEPSZY!!! (1) Bardzo polecam wszystkim jazde autem z automatyczną skrzynią biegów .... Monia Elka School (1) Polecam Panią Marysie Pulas za cierpliwość i miła atmosferę jazdy ,Pani... endzi Najlepszy instruktor: Krzysztof DARSKI !!! (1) Polecam wszystkim kandydatom na kierowców Akademię Prawa Jazdy, a w... Piotr Kowalski Szczerze polecam! (1) Na naukę nigdy nie jest za późno. Cieszę się, że w końcu podjąłem ten wysiłek... Andrzej Polecam (1) Polecam zielonego listka w 100% zdałam dziekuje pani iwonce najlepszy instruktor Sylwia Elitarnie (1) Gdzie inni mówią "nie umiesz jeździć" Elite mówi "jest dobrze, uda się!".... Magda Przedszkole nie jest tanie ale ma zaangażowany personel (1) Wiedza mojego dziecka z angielskiego nie powiekszyla sie wielce, ale za to... Mama 3 latki Odpowiedź (1) W odpowiedzi do poprzednika, to jestem w tej szkole od kilku lat i owszem... Mama