szkoła (1) oceniam bardzo wysoko!!! rewelacyjna opieka w świetlicy i klas 1-3. Moja... kamila Nauka przebiegająca w miłej i przyjemnej atmosferze (1) Do ośrodka trafiłam po przejrzeniu strony trojmiasto.pl. Z teorii byłam... Kasia eM Pozytywnie (1) Od dnia 12.02.2016 r. od godziny 17.00 jestem szczęśliwym absolwentem tej o... Wodzik
Optima (1) Polecam szkołę jazdy OPTIMA. Prawo jazdy zdałem za drugim razem, a kurs... Marcin swiętna szkoła i rewelacyjni lektorzy języka angielskiego (1) od 4 lat chodzę do Profi i zdecydowałem się napisać moje zdanie o tej szkole... Patryk Kategoria B1 (1) Pan Czesław Styn potrafi świetnie przygotować do egzaminu i udziela cennych... Natalia Obelix jako Ośrodek Szkolenia Kierowców nr 1 :) (1) Co tu dużo pisać - profesjonalnie od początku do końca. Jasne zasady, sprawna... Paulina U. dobra szkoła (1) jest dobrze, Nauczyciele ludzcy i zaangażowani, dobra atmosfera i można się... qara Polecam! (1) Profesjonalizm i sympatyczna atmosfera od samego początku do końca kursu. W... Patrycja Polecam!! (1) Egzamin teoretyczny i praktyczny zdałam za pierwszym razem, to najlepiej... Paulina Polecam (1) Jestem zadowolona z obsługi Pań w biurze, oraz instruktora Pana Piotra... Gracja POLECAM (1) Gorąco polecam RONDO-BIS ! Najlepsi instruktorzy, a zwłaszcza Pan Ireneusz... Klaudia D Dobrze rodzice sie zastanówcie zanim poslecie dziecko (1) Po ocenach innych rodziców widzę ze nie ma żadnego problemu....a jest. Opinia... Rodzic z Olimpijczyka Polecam!! Profesjonalizm gwarantowany :))) (1) Pan Pawel jest swietnym nauczycielem, nauka na najwyzszym poziomie, poza tym... Sandra Bardzo przyjazna szkoła (1) Niedawno ukończyłam tę szkołę, uczęszczałam do niej od zerówki. Byłam w... Była uczennica SP 45 Pan Kazimierz Kepke – siła spokoju i profesjonalizm (1) Serdecznie polecam Elkę School i jej świetnego instruktora - Pana Kazimierza,... Kuba Polecam. (1) Miałe mlekcje z Panem Rafałem Skorupą. Profesjonalne podejście do kursanta,... Kuba Wspaniałe miejsce (1) Bardzo serdecznie polecam wszystkim żłobek prowadzony przez Panią Anię. To... Monika lider w Trójmieście! (1) Podczas kursu zmieniałam OSK i decyzja ta okazała się najlepszą jaką mogłam... Anna Jest git! (2) Matko, jak ja się denerwowałam, gdy p. Marcin czepiał się o wszystko. Nie... Joanna