zajęcia dodatkowe na bardzo niskim poziome (3) Dziecko nie przynosi do domu nic nowego, mowa o zajęciach dodatkowych. Jak... tata Polecam serdecznie! (1) Skorzystałam z nauki teorii w domu. Naukę jazdy miałam przyjemność odbywać z... Agata Patologia (1) Ta szkoła to kwintesencja patologii, kazdy robi to co chce, a nauczyciele... Anna
POLECAM! (1) Polecam wszystkim! Jazdy z p. Kasią to całą przyjemność :)! Dominika to nie jest punkt opieki nad dziećmi tylko ich przechowalnia (4) Miejsce, gdzie dzieci są tylko karmione, zapinane w bujaki i przewijane gdy... mariola Elka School - polecam w 100% (2) Ogromnie się cieszę, że wybrałam Ośrodek Szkoleniowy Elka School i jestem... Ewelina Zdecydowanie na tak (1) Szkoła stwarza świetne warunki rozwoju dziecka stawiając przede wszystkim na... Tomasz Niewyczerpane pokłady cierpliwości (1) Serdecznie polecam dwoje instruktorów: p. Asię, która wykonała trudne zadanie... Katarzyna POLECAM (1) Serdecznie poleca te szkole wszystkim! Spelnia wszystkie wymagania. Dobrze... Dominika Polecam dietetykę na Gumedzie :) (1) jestem absolwentką niestacjonarnej dietetyki na GUMedzie, bardzo fajne... Katarzyna Szczerze polecam :) (1) Szkoła we Wrzeszczu godna polecenia. Bardzo dobra lokalizacja, zajęcia... Magda Akademia Prawa Jazdy (1) Polecam wszystkim Akademie Prawa Jazdy, a w szczególności Pana Krzysztofa... Ewa Kompetencja i kreatywność (1) Serdecznie polecam to miejsce. Nasze dziecko przeszczęśliwe a my w pelni o... Joanna Z czystym sumieniem POLECAM (1) Mogę długo wymieniać: miła i pomocna obsługa biurowa, sposób nauczania... Kasia N. Baaardzo słaba szkoła (1) Jest to bardzo słabe liceum, wystarczy popatrzeć na wyniki rankingów. W/g... zawiedziony Akademia Dobrej Jazdy (2) Akademia Dobrej Jazdy to najlepszy wybór w Gdyni! Jazda pod okiem Pana... Magdalena K. Świetni! (2) Bardzo polecam tą szkołę w szczególności Panią Marzenę i Pana Adama, z... Viktoria świetna szkoła jazdy (2) polecam osk speed! Zajęcia teoretyczne z panem Januszem były prowadzone w... Wojtek Najlepsza szkoła na świecie! (1) Nauka jazdy w tej szkole to czysta przyjemność! Mogłabym tu wymienić szereg... Magda Z Jestem bardzo zadowolona z sposobu nauczania (1) Jestem bardzo zadowolona z sposobu nauczania. Mimo dużych trudności z chemią... Sandra