Nazwa OSK „Expert” całkowicie oddaje poziom nauczania – instruktorzy to prawdziwi eksperci. OSK Expert (1) O takich wykładowców dzisiaj trudno – cierpliwy, dokładny w każdym... Paulina Wszystko ok (1) Wszystko jak najbardziej w porządku. Instruktor Łukasz świetny człowiek ;)... Kasia Szczerze polecam!!!!!!!!!!!!!!! (1) Polecam szczerze i z czystym sumieniem Pana Jacka. Pełen profesjonalizm oraz... Małgosia W.
Polecam najlepszego instruktora Pana Jarka Feter (1) No cóż tu dużo pisać. :) Zdałam za 2 podejściem! Polecam z całego serca... Aleksandra S. Jadzia Hewelt - opinia (1) Polecam wszystkim OSK Jankar.! ;) naprawdę. Nie znam lepszej szkoły. A w... Jadzia Hewelt najlepsza szkoła w trojmieście! 100% Polecam. (1) Jestem bardzo zadowolona, i szczerze polecam tę szkoła wszystkim, którzy chcą... Iza Polecam Serdecznie (1) Bardzo polecam tą szkołę jazdy bardzo fajny właściciel, łatwo i przyjemnie... Krystian Bolesław "Karaś" Chrobry (2) Jazda samochodem jest prosta. Trzy dźwignie, jeden drążek, kierownica i parę... Rudy MT Polecam!!! (1) Dokupiłam jazdy u instruktora Darka Leszczyńskiego (korzystając z dobrych... Adrianna Naprawdę godna polecenia szkoła jazdy (1) Uczył mnie pan Janusz i pan Jacek, nie tylko rzetelnie przekazywali wiedzę... Jarek Polecam! (1) Super szkoła, jazdy zawsze w przyjemnej atmosferze, świetni instruktorzy... Martyna Gorąco Polecam Szkołę jazdy "AUTOGRYF" (1) Poziom szkoły jazdy jaką oferuje nam Pan Marian i jego "AutoGryf" jest... Mateusz Biol-chem - jakie liceum i co dalej? (1) Mam pytanie dotyczące liceum w Gdańsku(najlepiej Głównym lub dość blisko).... 3Gimnazjalistka Sympatycznie, kameralnie i czysto. (1) Brawo dla Pań prowadzących za indywidualne podejście do dzieci. Dzięki ich... Mama Super , Polecam !! (1) Miałem przyjemność uczenia się jazdy w szkole Elka School z instruktorem... Karol Stolc Akademia Dobrej Jazdy (1) Najlepsza szkoła w Gdyni, Polecam bo naprawdę warto. Kurs przeprowadzony... Wrocław Profesjonalizm (2) Pani Krysia przygotowywała moją córkę do konkursu polonistycznego. Agnieszka... Kasia Polecam serdecznie :)! (1) Najlepsza szkoła na rynku! Polecam bo naprawdę warto. Kurs przeprowadzony... Karolina K. Bardzo zadowolona :) (1) Córcia chodzi od października do Kotka Mamrotka. Obie jesteśmy bardzo... Mama Zosi Solidna porcja wiedzy od profesionalistów. (1) W naszym przedszkolu odbyło się szkolenie dla rodziców obejmujące zasady... Kasia