Polecam Elkę School i instruktora jazdy Piotra Wolińskiego ! (1) Oba egzaminy zdane za pierwszym razem! Świetna szkoła jazdy, instruktor-Piotr... Basia Nie ma się do czego przyczepić (1) Skończyłem studia w zeszłym roku, ekonomia, stacjonarnie. Zajęcia ok, w... Kamil Very good (1) Najlepsza szkoła pod słońcem. Jazdy z Panem Bogdanem, to prawdziwą... Kasia
Bardzo polecam (1) Szkoła świetna teoria przekazana jest w jasny,prosty sposób. Można szybko... Grażyna Świetna szkoła (1) Polecam szkołę, wykłady w porządku, jazdy z Panem Radkiem również w bardzo... Kuba Totalne dno, nie polecam za żadne skarby!!! (1) Ani liceum ani gimnazjum nigdy nie było tam na dobrym poziomie. Zawsze... Absolwentka Strzał w "10" ! (1) Wiedząc że pozytywne opinie w internecie mogą wystawić same sobie ośrodki,... Bracia Spawacze Super miejsce dla kogos kto poszukuje indywidualnych potrzeb (1) Little Harvard - dostosowanie do potrzeby malej pociechy. Adaptacja- NIE MA... rodzic Przestańcie narzekać (1) Jako obecny uczeń tej placówki uważam, że mogę się wypowiedzieć na jej temat.... Rocznik2016 Gorąco polecam! (1) Swoją przygodę z Edukreską zaczęłam w październiku i choć wcześniej chodziłam... Karina Edukreska (1) Bardzo fajne zajęcia rysunku i ni tylko. Polecam wszystkim początkującym jak... Ścibor Pelcer ! (1) Bardzo polecam szkółkę AutoLider , bardzo elastyczny wybór godzin jazd ,... Mateusz Zdałem za pierwszym razem ;-) (1) Wszystko, co dobre niestety szybko się kończy. Kurs przebiegł bardzo szybko,... Tomek Wspaniałe! (1) Nasz syn uczęszcza do przedszkola Lew Leon od ponad roku. Od samego początku... Ania i Maciej Cudowne Przedszkole (1) Gorąco polecam, wspaniała opieka, Panie pomocne, zainterowane i zawsze... Gosia Polecam Serdecznie (1) Po 9 podejściach do egzaminu praktycznego z wynikiem negatywnym.... Angelika :D świetna placówka z extra kadrą (1) Bardzo mila wręcz domowa atmosfera tworzona przez wszystkich pracowników.... mama Zdane za pierwszym razem :) (1) Jestem bardzo zadowolona ,bardzo wysoki poziom nauczania. Trafiłam na... ANIA Polecam Elka School Gdynia! (1) Naprawdę szkoła godna polecenia, jestem bardzo zadowolona z umiejętności... . Najlepsii!! (1) Ze spokojem gorąco polecam OSK rondo a w szczególności Pana Arka, który... Ewelina D.