Skuteczność i świetna atmosfera (1) Dzięki pani Asi zdałam egzamin praktyczny za pierwszym razem bez... Matylda Polecam. (1) Jestem bardzo zadowolona z wyboru Marchewki na przedszkole dla naszej córki.... Kasia REWELACJA! (1) Gorąco polecam OSK Mini - indywidualne i życzliwe podejście do kursanta,... Monika
podziękowanie (2) Bardzo polecam szkołę nauki jazdy Sorriso. Dziękuję najbardziej panu... Bartłomiej Jankowski Polecam (1) Gorąco polecam, instruktor z bardzo dobrym podejściem do kursanta. Świetnie... Qwerty bardzo dobre przedszkole (1) Jestem mamą dziecka ,które chodzi do przedszkola od września .Na początku... Anna Najwyzszy poziom (1) Najlepsza szkola, godna polecenia wszystkim! Najlepsza atmosfera. Idealnie... Dorota Bardzo dobra szkola jazdy. (1) Bardzo polecam ta szkole, mila atmossfera, instruktorzy ,ratownicy i obsluga... Tomek Falenski Praca mgr - poszukuję pomocy w napisaniu pracy (2) Poszukuje pomocy w napisaniu pracy mgr z dziedziny humanistycznej a... piotr Polecam! (1) Polecam wszystkim szkółkę jazdy OSK SPEED! Nauka teoretyczna przeprowadzona... Julia Super (1) Bardzo mila atmosfera , na zajęciach duzo sie dowiedzialam ,zwrocilam rowniez... Madzia Potrzebny korepetytor z matematyki (2) Pilnie poszukuję korepetytora z matematyki dla ucznia I klasy liceum,... xxx Drugiej takiej nie ma w Trójmieście (2) Przede wszystkim wszyscy się znają. Mała szkoła (kameralna - niecałe 500... Wima POLECAM INSTRUKTORA PANA JAROSŁAWA FETER (1) Poszukując szkoły prawa jazdy w Gdyni, w biurze Euromoto przy Świętojańskiej,... Sławek Super szkoła! (1) Teoria może trochę nudna, ale to teoria. Praktyka bardzo przyjemna, aż się... Gabriel Polecam instruktora Janusza Piotrowskiego ! (1) Jazdy z nim są w miłej atmosferze,bardzo dobrze uczy gdyż zdałem za pierwszym :) Dominik OSK Speed - idealny wybór! (2) Jak najbardziej polecam szkołę Speed. Zajęcia teoretyczne prowadzone są... Ania Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona ze sposobu nauczania i podejścia do kursanta .... Bartek POLECAM !!! (1) Profesjonalnie przygotowane wykłady, multimedialne, ani razu nie zasnęłam... Agnieszka RONDOBIS (1) Przy wyborze OSK sugerowałam się głównie opiniami znajomych z uczelni i nie... Magda