Polecam (1) Polecam Akademie Prawa Jazdy w szczególności Michała Cieplińskiego, wspaniały... Miłosz Wańkowicz najlepsza szkoła, najlepsi instruktorzy! (1) Najlepsza szkoła jazdy, instruktorzy kochający to co robią, prawdziwi... mahiya Wszystko na szóstkę! Zarówno organizacja, nauczanie jak i atmosfera! (1) Dzięki Panu Darkowi egzamin stał się formalnoscia! Perfekcyjnie zostałem... Rafał bruzda
Gorąco polecam, przyszłym kierowcom ! (1) Szkoła naprawdę na poziomie a co najważniejsze ceni sobie profesjonalizm.... Emilia Zdecydowanie polecam (1) Świetne przygotowanie do egzaminu, indywidualne podejście do kursanta... Sandra Instruktor Marcin S. (1) Polecam Centrum Szkolenia Kierowców Rondobis. Zarówno praktykę, jak i teorię... Mateusz S. Polecam (1) Nikt z moich znajomych nie uczył się w tej szkole. Zasugerowalem sie opiniami... Rafał Najlepsza szkoła, najlepszy instruktor! (1) Skorzystałam z teorii w domu i egzamin teoretyczny zdany już za 3 razem. Moim... Monika POLECAM!!! (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z przedszkola do którego chodzi nasz synek. Dzieci... ZATROSKANA MAMA Polecam :) (1) Polecam wszystkim, szkółkę l-ka ze względu na świetnych instruktorów oraz... Paulina POLECAM 😊 (1) Kochani Rodzice. Jeśli będziecie mieli to szczęście i uda Wam się zapisać... Zachwycona Polecam (1) Wykupilam dodatkowe godziny aby nauczyc sie wjazdu na wzniesienie ktore... Paula Serdecznie polecam!!! (1) Serdecznie polecam instruktora pana Darka. Jestem bardzo zadowolona z lekcji... Sara POLECAM !! (1) Bardzo polecam naukę jazdy w GDprawko. Nauczanie na najwyższym poziomie.... Justyna Rewelacja!!! (1) Z przyjemnością polecam Elkę School ze względu na miłą obsługę oraz wysoki... Mateusz Polecam! (1) Wcześniej uczyłam się w innej L-ce, instruktor nie potrafił do mnie trafić i... D. Polecam serdecznie (1) Zdałem teorię za 1wszym a praktykę za 2gim razem. Przyjemna atmosfera na... Rafał Polecam serdecznie naukę u Pana Jacka!!!! (1) Bardzo serdecznie dziękuję Panu Jackowi za godziny doszkalające.Odbyłam kurs... Kasia Super OSK :) (1) Polecam wszystkim którzy chcą szybko i efektownie nauczyć sie jazdy... Aleksandra S E-ka (1) Witam, Opinia o tej szkole jazdy jest bardzo dobra. (...)Teoria bardzo... Dilemka