Opinia (1) Postanowiłem w końcu zrobić prawo jazdy. Przez wyszukiwarkę internetową... Marcin Polecam Monikę jako instruktora w 100 procentach :-) idealnie przygotowała mnie do egzaminu ,jest profesjonalistką i przy tym (1) Polecam Monikę jako instruktora w 100 procentach :-) idealnie przygotowała... Agata Udało się za I razem. (1) Wszystkie elementy egzaminu zostały przećwiczone i poznałem najważniejsze... Mariusz S.
Dno i kilometry mułu - nie wierzcie rankingom. (1) Nauczyciele z chorymi wymaganiami nie dopuszczający uczniów do matury by nie... Karambit Rafał (1) Polecam kurs w Autoliderze. Teoria i jazdy z Rafałem. Bardzo konkretny... Adam nie polecam szkoły (3) Drogi rodzicu jeśli jesteś na etapie wybierania szkoły dla dziecka to tej nie... Rodzic Ośrodek godny polecenia (1) Polecam OSK AS ze względu na przyjaznych instruktorów, wysoki poziom... Lilith oczami rodzica (3) Od kiedy zmieniła się dyrekcja (w roku 2013) szkola schodzi na samo dno. Pani... zdegustowana podziękowanie dla Marka T. z Caruska (1) Carusek jest super ,miła i profesjonalna obsługa. Pan Marek Turski jest... Ela Polecam! (1) Jestem rodzicem uczennicy i jestem bardzo zadowolona! Ta szkoła wspiera... Lena Polecam (1) Szczerze wszystkim polecam naukę jazdy z panem Józefem. Jest on osobą bardzo... Elka Rewelacja! (1) Rewelacja! Z całego serca polecam. :) Atmosfera prześwietna, ludzie najlepsi.... Iwona Polecam - student na I miejscu (1) W WSB student jest na I miejscu, również w Dziekanacie :-) Poziom jest ok.... olo REWELACJA (1) W grudniu trafiłam do szkoły Akademia Dobrej Jazdy po 5 letniej przerwie a... Agnieszka W ADAM - Najlepszy instruktor na świecie!!! ;-) (1) Czy jest możliwe zdanie egzaminu za pierwszym podejściem? TAK o ile ma się... Joanna Opłaca się! (1) Polecam tę szkołę - o kilka stówek tańszy kurs niż w większości ośrodków.... Sopociak Polecam (1) Jestem bardzo zadowolony z zajęć business English w tutejszej szkole.... Jerzy Polecam (1) Trafiłam do szkoły Alfa z polecenia i naprawdę było warto! Instruktorzy... Paulina Nigdy w życiu do IX (1) Do tej szkoły trafiłam przypadkiem ! I planuje zmienić ją ! Pomimo iż jestem... Dziewiątkowicz Elka School Galeria Rumia (1) Polecam wszystkim Elke School , bardzo dokładne wykłady , miła obsługa... Julita