osk speed - gorąco polecam (1) Serdecznie wszystkim polecam osk speed. Teoria przeprowadzona szybko i... Karolina OSK MAX - drogą do satysfakcji na egzaminie i po egzaminie na drodze :) (1) Witam wszystkich, którzy rozważają podjecie kursu prawa jazdy. Jako... Absolwentka Uczennica IVLO (2) Jako uczennica IVLO uwazam ,ze to dobra szkola!:) Nauczyciele interesuja sie... Uczennica IVLo
Polecam ! (1) Super szkoła jazdy ! Szybko i sprawnie przebiegł cały kurs, bez żadnych... Mikołaj :) Najlepsza szkoła w Gdyni (1) Serdecznie polecam instruktora P.Wojciecha N. Najlepszy instruktor na ziemi.... Kinga Zostałem doskonale przygotowany do egzaminu (1) Przyjazna i bezstresowa atmosfera, cierpliwi i sympatyczni instruktorzy,... Aleks Rewelacja (1) Świetna Szkoła Jazdy, teoria prowadzona przez Pana Andrzeja- bardzo ciekawa i... Paulina Polecam tę szkołę (1) Polecam tę szkołę jazdy. Ceny kursu bardzo dobre, miałam dodatkowo zniżkę z... Marta Kurs na 5+ :) (2) Właśnie jestem po kursie makijażu i analizy kolorystycznej i jestem... Ola Gorąco polecam !! (2) Absolutny profesjonalizm i pomysłowość, bardzo miła atmosfera panująca w... jesi Polecam szkolenie z akryli i żeli :) (2) W METAMORFOZIE ukończyłam kurs przedłużania paznokci metodą akrylową i... Aneta Polecam kurs przedłużania rzęs :) (2) W METAMORFOZIE odbyłam kurs przedłużania rzęs i jestem bardzo zadowolona.... Asia Polecam :) (2) Polecam kurs metodą żelową , bardzo miła atmosfera , dostałam konkretne... Asia Profesjonalnie i z pasją (1) Po 5 latach przerwy od ukończenia kursu wystarczyło 10h lekcji u Pana Henryka... Darek Tu jest fajnie (1) Podoba na nam się tam niemal wszystko. Zakres opieki, wszelkie zajęcia za... Anna i Krzysztof Polecam OSK SPEED ! (1) Szkółka bardzo dobra i poziom nauczania super ! Polecam ta szkółkę i Z Panem... Sebastian znałam !!!! (1) Do Jankaru przyszlam z innej szkoly bo niemoglam nawet wyjechac z... Emila prawo jazdy kat. C (1) Chciałbym bardzo podziękować panu Szymonowi z OSK VEKTRA za profesjonalne... Piotr Polecam (1) Polecam, wybrałam daną szkółkę ze względu na małą odległość od miejsca... OK Kurs z Panem Leszkiem (1) Akademia Prawa Jazdy to fantastyczna szkola, swietnie przygotowuje do... Marta