Podziękowania (1) Bardzo polecam Akademię Prawa Jazdy oraz instruktora Michała Cieplińskiego.... Alan Najlepsza szkoła jazdy w Trójmieście! (1) Teorii uczyłam się na kursie weekendowym - zdane za pierwszym podejściem.... Joanna zdałem (1) Uczyłem sie w osk optima w gdyni chyloni po skończeniu kursu zdałem egzamin w... maciej :)
Szkoła godna polecenia (1) Szkoła godna polecenia. Jeśli jeszcze raz miałabym robić kurs prawa jazdy,... J.M. najlepsza szkoła! (1) Swietna szkoła jak i instruktorzy.Zajecia z teori bardzo ciekawe i w swietny... Beata polecam Pana Darskiego (1) Po wielu latach i wielu nieudanych egzaminach, trafiłam do APJ zupełnie... kursantka Polecam Lokomotywę (1) Najważniejsza jest kadra- przyjacielska, miła, zorganizowana i pełna miłości... Magda Gorąco polecam (1) Egzamin zdany za pierwszym razem nic więcej chyba nie trzeba pisać, to mówi... Ania K Gorąco polecam! (1) Z całego serca mogę polecić RondoBis. Zajęcia teorytyczne przebiegły w bardzo... Karolina Godny Polecenia Pozdrawiam i szerokości (1) Zdałem za pierwszym Rafał Dobra szkoła. (1) Uważam, że ZEBRA to bardzo dobra szkoła jazdy w Gdańsku. Teoria plus... Tomasz M Polecam! (1) Bardzo polecam Artex! Zajęcia teoretyczne bardzo fajnie prowadzone,ciekawie i... Julia Wybór najlepszy z możliwych (1) Synek chodzi do przedszkola już 3 rok. Zarówno on jak i my jesteśmy bardzo... Rodzice 5-latka Szkoła językowa w Gdyni - która najlepsza? (1) Jakie polecacie szkoły językowe w Gdyni?? Gdzie najlepiej uczą? dyddy SUPER SZKOŁA - POLECAM KAŻDEMU! (1) Szkoła nr 17 jest kameralna, a atmosfera wyjątkowa. Nauczyciele bardzo dbają... zefir Monika - opinia (1) Bardzo chciałam podziękować za super przygotowanie do egzaminu. Pan KRZYSZTOF... Monika Weronika - opinia (1) Najlepsza szkoła na świecie !!! Instruktorzy pierwsza klasa ;) Serdecznie... Weronika Opinia (1) Bardzo dobra szkoła jazdy! Jeżeli jeszcze nie wiesz gdzie nauczyć się... Autor Gorąco polecam. (1) W końcu trafiłam na odpowiednią szkołę jazdy. Rzeczowo i bezstresowo... Agnieszka Jedna z najgorszych szkół (3) Witam. Szkoła jest beznadziejna, omijajcie ją szerokim łukiem! Jeśli chcesz... nieważne