Świetna uczelnia i kadra, polecam (1) Bardzo polecam, świetna uczelnia w bardzo dogodnym miejscu. Panie w... Kam Zdecydowanie polecam Culture Bridge! (1) Długi czas szukałam w Trójmiescie szkoły, która miałaby w swojej ofercie... Uczennica tureckiego godne zaufania i lubiane przez dzieci (1) Moja córka i ja lubimy Little Harvard. Mała wraca do domu uśmiechnięta, z... Magdalena
Super miejsce na różnego rodzaju pokazy i nie tylko (1) W sobotę 23.02.2016 o 18 pokaz Tańca Hula i koncert muzyki hawajskiej Asia Najlepsi! (1) Akademia Dobrej Jazdy to najlepszy wybór w Gdyni! Jazda pod okiem Pana Marka... Klaudia Studia menadżerskie po angielsku WSAiB (2) Jak z poziomem studiów jeśli chodzi o ten kierunek? Czy dobrze przygotowują... maciek093 Paulina - opinia (1) Jeździłam z Andrzejem. Jestem bardzo zadowolona :) Miła atmosfera. Zdane za... Paulina polecam (1) Goraco polecam osrodek rondo bis. Za najbardziej godnego polecenia... Monika Szkoła Kosmetyczna - gdzie w Gdańsku? (1) Hej! Chcę iść do szkoły kosmetycznej w Gdańsku. Jaka będzie najlepsza.? Gdzie... Anno2511 POLECAM !! (1) Gorąco polecam Rondobis w Wejherowie Pani z biura przemiła zawsze... Agata Najleprzy instruktor-Michał Ciepliński. Przeczytaj przed rozpoczęciem kursu. (1) Akademia Prawa Jazdy to fajna szkoła z obsługą dbającą o klienta i potrafiącą... Anna super miejsce (1) Życzę wszystkim żeby ich dzieci chodziły do Marchewki. Super zdrowe i pyszne... Ola Świetna szkoła (1) Nasz syn chodzi do Lokomotywy. Jest obecnie w V klasie. Edukacja jest... Agnieszka Super Szkoła (1) Polecam wszystkim szkołę Lokomotywa w Sopocie. Moja córka uczęszcza tam od 2... Ojciec Ukierunkowanie na rozwijanie całego człowieka w jego sferze umysłowej, fizycznej, emocjonalnej i duchowej (1) Moja wysoka ocena ogólna wynika z realizacji celu nadrzędnego, jakim jest... Jerzy Aspekt strategiczny w Szkole Podstawowej Lokomotywa "Stworzenie warunków do samorozwoju" (1) Wśród kategorii, której powyżej można było ocenić nie było wg mnie tej... Jerzy Sukces (1) Dziękuje za solidne przygotowanie do egzaminu a szczególnie za cierpliwość... Kamila ELKA SCHOOL...NAPRAWDĘ POLECAM :-)!!! (1) Polecam Elke SCHOOL: szybki kurs, profesjonalna obsługa, egzamin zdany za... Justyna Tomasz Boroch - najlepszy instruktor (1) Zdane za pierwszym razem. Tomek to niesamowity instruktor, bardzo cierpliwy... Sylwia NAJLEPSI Z NAJLEPSZYCH!!! (1) Dziękuję Panu Adamowi, z którym przejeździłem wiele godzin i które nie poszły... Filip J.