Polecam Elka School Gdynia (1) Polecam Elka School Gdynia !!! Po kilku tygodniowej przerwie egzamin na... kursant POLECAM (1) Na tej uczelni panuje bardzo przyjazna atmosfera! Wykładowcy są bardzo... Misia Szczerze polecam przedszkole MIŚ w Gdyni (1) Mój synek jest bardzo zadowolony z przedszkola, chętnie tam chodzi i opowiada... Mama
Studniówka 2016 (1) http://www.dziennikbaltycki.pl/artykul/zdjecia/9296898,studniowka-2016-iii-lo... studniówla Polecam!!!! (1) Polecam!!!! Serdecznie wszystkim polecam szkołę nauki jazdy - elka school i... Aga Polecam Akademie Prawajazdy (1) Jeśli ktoś chce zdać prawo jazdy za pierwszym razem to ze wszystkich szkół w... Kamil Dziełyński Jak się nie bać o zdrowie i rozwój dziecka? (1) Zapisać je do Little Harvard, po prostu. Najlepsze jest to, że nie trzeba... Mama Córki (od 4 mscy w Little H Przedszkole NIE dla niesamodzielnych dzieci (1) Niestety mam kilka zastrzeżeń do tej placówki. Przede wszystkim byłam... Mama przedszkolaka Rodzice 6-latków - I klasa (18) Witam, co myślicie o ustawie pozwalającej rodzicom 6 latków pozostawienie... K. Opinia absolwentki (1) Polecam. Chodziłam całe trzy lata, podobało mi się w tej szkole. Angielski... FioletoweDrzewko Instruktor (1) Polecam szkołę. Uczyłem się w niej na instruktora jazdy i zdałem za pierwszym... Adam OSK DELTA THE BEST!!!!! (1) Polecam wszystkim Szkołę Jazdy DELTA!! Zajęcia z teorii przeprowadzone bardzo... Paulina P. Bez wątpliwości polecam Akademię Prawa Jazdy (1) Nie będę tu zbędnie rozpisywać. Egzamin zdany za pierwszym razem, to... Klaudia Polecam instruktora: Michał Ciepliński (1) Chciałabym polecić instruktora Michała. Jest osobą cierpliwą i pozytywną.... Marta Prowadzę badania na temat "Czy potrafimy uczyć się przez Internet" (1) Poszukuję osób, które mają lub chcą mieć wpływ na poziom edukacji- zwłaszcza... dr inż Tacjana Niksa Najlepsza szkoła nauki jazdy!!! (1) Nie dość, że obsługa jest przemiła, instruktor mega w porządku to jeszcze... Ania Polecam! (1) Elastyczne godziny zajęć, dużo cierpliwości i dobrze wytłumaczone przepisy... Ewelina najlepsza szkola (1) Zdecydowanie polecam wszystkim tę szkole. Instruktor Tomek bardzo dobrze... Marta Bardzo Profesjonalnie i Bardzo Tanio (1) Bardzo polecam 12 stycznia zdałem egzamin za pierwszym razem. Instruktorzy... Michał osk mini (1) Egzaminy zdane za pierwszym razem te wewnetrzne jak i panstwowe. Polecam Pana... Mateusz.C