Najlepiej uczący instruktor -> KAZIMIERZ KEPKE :) (1) Serdecznie polecam i dziękuje instruktorowi panu Kazimierzowi Kepke -... Tosia Gimnazjum nr 11 (1) Jestem byłą uczennicą tej szkoły. Poszłam tam z wielkiej łaski, po tym jak... absolw Polecam Rafała (1) Szczerze polecam Auto-lidera. Kurs bez stresu. Bardzo profesjonalne podejście... Daria
Super szkoła, super Instruktorka! (1) Wczoraj zdałam za pierwszym razem egzamin praktyczny. Nic mnie na egzaminie... Martyna Mam prawkooooo !!! (1) Udało się, a raczej to był bardzo dobry wybór. Wykłady szybko i konkretnie.... Kamil Najlepszy kurs rysunku w 3mieście ;-) (1) Chodzę na kurs do Edukreski od około 3 miesięcy. Wcześniej nie rysowałem, ale... Wojtek POLECAM SERDECZNIE WSZYSTKIM (1) Polecam serdecznie OSK Jankar! :) W szczególności Pana Henryka Świdkowskiego,... Agnieszka Hebel Super polecam! (1) Najlepsza szkola jazdy! Karolina Opinia (2) Bardzo dziękuję Panu Piotrowi Kowerdejowi, Instruktorowi w Elka School z... Jarek.zbikowski Super (1) Szkoła fantastyczna , lektorzy genialni wszyscy bez wyjątku .Obsługa w... Dominika Szkoła godna polecenia (1) Do Mavericka chodzę od 2-óch lat i jestem bardzo zadowolony, podciągnąłem się... KZ Polecam!!! (1) Osk GDprawko to dobry ośrodek do nauki jazdy. Teoria z Panem Adamem... Paweł wyjątkowa szkoła (2) Jesteśmy bardzo zadowoleni,że nasze dziecko uczłyo się w Kaziukach. rodzic Konwersacja w j. angielskim 1 raz w tygodniu 1-1,5 godz. (1) Nie mając na co dzień kontaktu z językiem obcym ,bardzo szybko traci się... FIGA Polecam P. Tomasza Boroch (1) P. Tomasz bardzo cierpliwy instruktor, ma w sobie bardzo duuuzo pozytywnej... Angelika Radke Po nauce w Poldku zdanie egzaminu to drobnostka. (1) Proste i profesjonalne wykłady teoretyczne, szybko ukończony kurs, dokładne... Karolina Polecam! (1) Polecam wszystkim ta szkole nauki jazdy, panie w recepcji bardzo mile, 30... Wiki Wysoki poziom (1) Pomimo moich całkiem dużych problemów instruktor cierpliwie wszystko mi... Agata POLECAM (1) Najlepsza szkoła w Gdańsku, polecam w 100%!!!!!!!! Kar NAJLEPSZA SZKOŁA JAZDY! (1) Polecam wszystkim wybierającym się na kurs tę szkołę! Wykłady prowadzone... Karolina