Nie jest taka zła (3) Do szkoły chodzę od prawie roku i jestem bardzo zadowolona. Może poziom... Uczeń Przygotowanie oraz egzamin IELTS w Gdyni (1) Proszę o namiary w Gdyni pi&sigma Nauczyciel języka angielskiego poszukiwany. (8) Witam , poszukuję nauczyciela języka angielskiego na prywatne lekcję dla... Mm
absolwenci styczeń 2016 roku (1) W imieniu VI semestru LO "Żak" w Gdańsku dziękuję Panom Śnieżce,... AS Pełen profesjonalizm! (1) Po zakończonym kursie, na dodatek pomyślnie, co było moim celem, mogę... Angelika Formela Polecam! (1) Najlepszym dowodem, jaka to szkółka jest egzamin zdany za pierwszym... Zuzanna Kafka PJWSTK - ŚCIEMA (1) Nastawienie na wyzysk studenta, udawanie przyjazności po to tylko, żeby... były student Profesjonalnie i przystepnie (1) Skończyłem kurs w tej szkole i zdałem za pierwszym razem. Obsługa bardzo... Andrzej Świetny żłobek (1) Ciepłe, rodzinne miejsce.Panie opiekunki z prawdziwego zdarzenia. Polecam... Viola Przedszkole idelane dla malucha (1) Zapisałem do przedszkola Marchewka córkę jak miał niecałe 3 latka. Bałem się,... Tata przedszkolaka POLECAM ELKĘ :) (1) Mam 37 lat i zdobyłem prawko he he :) Moją instruktorką była pani Maria Pułas... czupakabra Najlepszy instruktor- Pan Michał Ciepliński (1) Szczerze polecam tego instruktora! Pan Michał okazał się osobą bardzo... Martyna NAJLEPSI :) (1) Z całego serduszka polecam Elcar, gdyż miałam przyjemność jeździć z... Jola W ZDAŁEM ZA PIERWSZYM RAZEM !!!!!!!!!!!!!!!! (1) Chciałem podziękować za przygotowanie mnie do egzaminu całej ekipie szkoły... Bartosz Kucharski Wspaniałe przedszkole! Polecam! :) (1) Wspaniała kadra, przedszkole dobrze wyposażone, różnorodne zajęcia dodatkowe,... Anna Polecam (1) Bardzo Polecam to firme duzo sie nauczyłam dzieki bardzo dobrych poleceniom i... Ksenia Świetne zajęcia! (1) Świetne zajęcia, które każdemu przypadną do gustu. Miła atmosfera, fajne... KR NIE POLECAM!!! (1) Moje dziecko uczęszczało do żłobka od szóstego miesiąca do ukończenia trzech... Mama SPiotrusia Wychowawczynie na medal (1) Dwa obce języki, ładnie i starannie wyposażone pokoje to oczywiście bardzo... KachnaGrubachna Polecam (1) Egzamin teoretyczny zdałam za pierwszym razem, praktyczny za drugim razem.... Marta J