Super (1) Pani Marysia uczyła już kiedyś mojego młodszego syna. Teraz zajmuje się... Małgorzata Skóra Warto dołączyć w każdym momencie ;) (1) Dopiero rozpoczynam przygodę z Edukreską, ale polecam serdecznie - młodzi... Dominika Indywidualne podejście, dużo ciepła i zrozumienia, skuteczność (2) Jestem bardzo wdzięczna za pomoc w dostaniu się do wymarzonego gimnazjum... Joanna
Polecam OSK Speed (1) Zajęcia teoretyczne jak i praktyczne rewelacja. Cała wiedza przekazywana... Kasia SUPER! (1) Super atmosfera na kursie, instruktorzy z profesjonalnym podejściem! Polecam... Mateusz Dobry kurs rysowania nie tylko dla kandydatów na studia (1) Nie jestem kandydatem na studia. Nie uczę się rysunku w celach zawodowych (... ang Polecam! (1) Jazdy ze świetną instruktorką Panią Moniką, która jest cierpliwa i wszystko... Oliwia Rozczarowanie (1) Szkoła "oferuje" bardzo niski poziom nauczania, owy poziom przypomina program... Uczeń KURS GODNY POLECENIA! (1) Uczę się tutaj już od września. Z wielką przyjemnością chodzę na każde... Kuba Lektura (1) Proszę podpowiedzieć, gdzie można uzyskać darmowy dostęp do książki (doc,... Zrozpaczony Rodzic Kategoria B - POLECAM! (2) Prawo jazdy w niecałe 4 miesiące, od września do grudnia, od badania... Robert Nieprofesjonalna dyrektorka (2) Pani dyrektor tego przedszkola i szkoły podstawowej jest kompletnie... Zawiedziona Polecam ;)! (1) Co tu dużo pisać dzięki Panu Pawle przestałam bać się samochodu, co więcej... Ewelina FiR UG (2) Cześć, jestem na kierunku fir na UG mam do wyboru takie specjalności:... Julia TYLKO OSK Elite (1) Gdyby w dziedzinie motoryzacji i nauki jazdy rozdawali Oskary, na pewno... Marta polecam!!!! (1) Gorąco polecam wszystkim którzy mają zamiar samodzielnie poruszać się po... Gosia Polecam! (1) Gorąco polecam szkołę jazdy Artom. Zajęcia teoretyczne prowadzone są sprawnie... Nika żłobek (1) mój synek zaczął uczęszczać do grupy żłobkowej i jestem bardzo zadowolona -... Ola Polecam! (1) Na kurs poszedlem we wrześniu, teoria przeprowadzona w sympatycznej... Maciej Szkoła świetna, kameralna... polecam (1) Polecam tą szkołę jest kameralna, nauczyciele dbają o uczniów i ich... Natka