Misztrz Nauki (1) Chciałem podziękować za egzamin zdany za 1 razem :-) Profesjonalnie... Krystian Ł. Polecam (1) Corka w podskokach pedzi do przedszkola i nie chce wychodzic do domu.... BM Wynik pozytywny!!! (1) Udało się. Zdałam. Polecam wszystkim szkołę jazdy Elkaschool. Nie miałam zbyt... Patrycja
Doskonałe przygotowanie do egzaminu (1) Profesjonalne podejście do kursanta. Doskonałe przekazanie wiedzy na temat... Kuba Polecam! (1) Gorąco polecam szkółkę el- prawko! Profesjonalni instruktorzy, a w... Paulina ŚWIADOMY wybór!!! (1) OSK ELITE w Gdańsku wybrałam świadomie kierując się pozytywnymi opiniami... Magda Najlepsze OSK (1) Jak kursy to tylko w OSK Speed!! Zabawne zajęcia teoretyczne, wszystkie... BD Polecam (1) Wielkie podziękowania dla całej ekipy Elcar, egzamin zaliczony za pierwszym... Ada Polecam!!! (1) Świetna szkoła! Każdy miły i uśmiechnięty przyjmuje kursanta z otwartymi... Pat Polecam szkołę policealną AP Edukacja (3) Ukończyłem tam dwa kierunki, więc trochę w tej szkole spędziłem czasu. Szkoła... Krzysztof Polecam (1) Część teoretyczna przebiegła sprawnie i w miłej atmosferze. Egzamin... Darius WSB od marca (1) ktos sie wybiera? jaka jest szansa otwarcia kierunku logistyka? xxx POLECAM! (1) Marcin Kalinowski jest profesjonalnym i cierpliwym instruktorem nauki jazdy.... Iwona Polecam! (1) Dzięki Panu Wojtkowi Kiełbasie nareszcie zdałam wymarzone prawo jazdy tym... Klaudia Najepszy OSK pod Słońcem!!!!! (1) Szkoła jest idealna w każdym calu, zaczynając od Pań z biura, którym należą... Agnes POLECAM (1) Polecam Pana Radka jako instruktora jazdy. Jest świetnym instruktorem i... Katarzyna B. Pan Jarek (1) Wybrałam kurs teoretyczny weekendowy. Teoria przeprowadzona w miłej... Iza Lepiej być nie może (1) Akademia Prawa Jazdy w 100% zasługuje na najwyższą ocenę, a wszystkie... Królowa Szos Polecam (1) Po kilku niezdanych egzaminach wykupiłam 6 godzin jazd dodatkowych na... Anna Godne polecenia :) (1) Polecam, najlepsza szkoła jazdy w Wejherowie :) Wykłady prowadzone przez Pana... Karolina