Nieuczciwa Szkoła - uwaga (3) Podpisałam umowę ze Szkołą i wpłaciłam zaliczkę. Niestety ani lekcje się... loo Najlepszy instruktor i najlepsza jakość nauczania (1) Mogę z czystym sumieniem każdemu polecić naukę jazdy u P. Jacka. Sympatyczny... Adrian Grabowski Polecam! (1) Polecam to przedszkole!Panie bardzo sympatycznie i profesjonalne, właściciele... jolaw
Osk godne polecenia! (1) As to bardzo dobry wybór, polecił mi go kolega i jestem mega zadowolony,... Maciek R. Fajna szkoła oraz bonus w postaci niesamowitego instruktora! (1) Drogi kursancie!, Jeżeli chcesz nauczyć się prowadzić wzorowo samochód, oraz... Martyna zdałam :) (1) Bardzo dziękuję Pani Marii Pułas za super przygotowanie do egzaminu. Dzięki... Pani K. ELKA SCHOOL - POLECAM! (1) Egzamin zdałem za pierwszym razem!!! Wszelkie formalności w biurze załatwia... janalf Najlepsza Szkoła Jazdy w Gdańsku (1) Swój kurs ukończyłam niedawno, jestem świeżo upieczonym kierowcą - egzamin... Dominika Wolałabym iść gdzieś indziej (2) Poszłam na kurs rzęs: 1. Kurs odbył się. Wpłaciłam 600 zł. Tu ok 2. Pani... Gosia kat. B instruktor Pan Tomasz Boroch (1) Zapisałem się do szkółki Auto- lider. Zajęcia teoretyczne były prowadzone z... Marcin K. kat. B instruktor Pan Tomasz Boroch (1) Zapisałem się do szkółki Auto- lider. Zajęcia teoretyczne były prowadzone z... Marcin K. Nie zdajesz egzaminu? Żaden problem (1) Nie zdajesz egzaminu po szkołach jazdy innych niż rondo bis? To żaden... JAKUB. R Niezapomniane doświadczenie (1) Jazdy super, podejście jak do rówieśnika, gorąco polecam. Teoria i egz. zdany... Mati Panie Grzegorzu jest Pan The best ;) (1) Chcialam podziękować za egzamin zdany za 1 razem :-) Profesjonalnie... Asia Bardzo dobra szkola (1) Super szkola jazdy. Jeździłem z panem Michałem, który wszystko mi wytłumaczył... Jan To prywatna szkola pani Dyrektor niestety (1) Bylismy zmuszeni zabrac dziecko ze szkoly, po tym jak doswiadczylo dotkliwej... E.L Najlepsza w trójmieście szkoła jazdy - DELTA (1) Szkoła jazdy odznacza się fachową obsługą , wysokiej jakości sprzętem... Natalia Łozińska polecam (1) Jeżdżę z instruktorem Radkiem i jest w porządku. Dawid Najlepszy instruktor na świecie :) (1) Wykupiłam godziny u Pana Michała Cieplińskiego kierując się opiniami... Milena super przedszkole (3) Największą zaletą przedszkola jest niewielka ilość dzieci , dzięki temu do... Monika