super przedszkole (3) Największą zaletą przedszkola jest niewielka ilość dzieci , dzięki temu do... Monika :) (1) Gorąco polecam współpracę ze szkołą JANKAR, a przede wszystkim Pana Darka... Diana Darecka Polecam serdecznie! (1) Szkoła jazdy godna polecenia, teoria w formie expresowej, jazdy z Panem... Joanna
Najlepsza Szkoła Jazdy! (1) Nie ma lepszej szkody jazdy jak OSK Elite. Zarówno ja jak i mój mąż zdaliśmy... M&K GORĄCO POLECAM! ;) (1) Ośrodek profesjonalnie przygotowuje kursantów do egzaminu, dyspozycyjność w... Viola Instruktor Stanisław Litwin (1) Tak, zdecydowanie Pan Staszek jest Najlepszy. Kto do niego trafi na pewno... Danusia Zdałam za pierwszym razem ! (1) Elka na prawdę uczy jeździć, fakt że ma troszkę wyższe ceny niż inne szkoły... Kasia Studia mgr. - pytanie. (1) Pytanie do osób, które studiują architekturę mgr II stopień na Politechnice... Mama Studentka Polecam z czystym sumieniem zarówno same wykłady oraz jazdy!!! (1) Jestem BARDZO zadowolona szczególnie z miłej i serdecznej atmosfery jaka była... Beata S. Osrodek godny polecenia (1) Zdalam za pierwszym razem egzamin na prawko. Mysle ze taki wynik to tylko... zadowolona !!! (1) Powiem krótko, profesjonaliści. Kuźnia dobrych i bezpiecznie prowadzących... Mateusz Polecam! (1) Gorąco polecam tą szkołę, a w szczególności instruktora Tomasza Borocha.... Krzysztof L. Polecam szkołę L-ka (1) Świetny kontakt z instruktorem, ceny bardzo dobre i łatwo umówić się na... Alicja Kościółek Polecam GDprawko (1) Wysoki poziom nauczania, ciekawie prowadzone zajęcia teoretyczne, świetna... Michał Opinia (1) Polecam wszystkim wybór GDprawko - pełen profesjonalizm. Teoria i praktyka... Paulina BARDZO POLECAM!!!! (1) Polecam Kurs u Pana Józefa Lesiaka!!! Przyjemna, miła, bezstresowa atmosfera.... M Właśnie wróciłam z egzaminu praktycznego :) (1) Zdany za drugim razem, super! Bardzo dziękuję Panu Michałowi za cierpliwość... Myszograj polecam! (1) Zdecydowanie polecam, że względu na Pana Piotra Zimoń :) super instruktor,... Ola Dziękuję Panie Januszu!! :) (1) Chciałbym serdecznie podziękować Panu Januszowi :) za cierpliwość, spokój... Paweł :) Kurs języka greckiego - gdzie w Trójmieście? (1) Czy jest w Trójmiescie jakieś miejsce gdzie można nauczyć się greckiego od... Antykwariusz