POLECAM!!! (1) Gorąco polecam Elkę School, a w szczególności Janusza Piotrowskiego!... Marta Przedszkole Bajeczka (3) Witam,mam pytanie... Co sądzicie o tym przedszkolu,czy są normalne... ann Bardzo dobra szkoła jazdy w Gdyni! (1) Do ADJ trafiłam przypadkiem, ale jak widać los dobrze mnie poprowadził. Kurs... Iza T.
Najlepsza ze szkół! (1) Szczerze i bez skrępowania polecam Akademie Dobrej Jazdy wszystkim szukającym... Kamil polecam goauto (1) Polecam goauto! Jestem bardzo zadowolony z jazdy. Jeśli ktoś chce na serio... Szmon Najwspanialszy instruktor - Pan Janusz Sowa ! (1) Świetna atmosfera, wyrozumiałość i bezbłędne podejście do przyszłych... Martyna Najlepsza szkoła w Gdyni! (1) Kilka dni temu skończyłam kurs prawa jazdy w Akademii, z którego jestem... Magda Głowacka Najlepsza szkoła i najlepszy instruktor! (1) Super atmosfera, profesjonalne szkolenie, gdyby nie Pan Michał Ciepliński nie... Marysia Alfa (1) Jazdy zawsze miałam wtedy, kiedy mi pasowało, instruktorzy bardzo... km Rewelacja! Tylko dzięki GDprawko zdałam egzamin! (1) Kurs jazdy robiłam w innej szkole, ale tylko dzięki jazdom dodatkowym z Adą... Dorota K. opinia (1) Chciałbym podziękować w szczególności panu Jarkowi za świetne przygotowanie... Michał Polecam!!! (1) Chciałam na początku bardzo jeszcze raz Podziękować Jarkowi. Po 3 latach... Kamila ElkaSchool ul.kolowa1 gdansk polecam (1) Bardzo dobra szkoła jazdy począwszy od obsługi w biurzei i wykładach polecam... Klaudia Kowalczuk XIX LO - co sądzicie? (2) Witam, Może nie jest to już odpowiedni czas na migrację ze szkoły do... zziajany siódemką Sensowne liceum na Przymorzu? (1) witam, podpowiedzcie proszę czy gdzieś w okolicy Przymorza jest dobre liceum aga Nie polecam nikomu (1) Nie wiem skąd ta dobra opinia???? Mój syn chodzi do klasy 1 i miał w ciągu 4... Anies Kurs kategoria B (1) Kurs zakończyłam dwa tygodnie temu i jestem bardzo zadowolona. Instruktorzy... Patii Studia podyplomowe z Brand Menagmentu (1) Kierunek bardzo ciekawy, Piotr Bucki jest rewelacyjnym wykładowcą. Bardzo... K. Jestem bardzo zadowolona (1) Super szkoła, faj ni nauczyciele choć wymagający, egzamin zdałam na 98% wiec... moniś Z Panem Piotrem zdałam za pierwszym razem! (1) Pan Piotr Zimoń ze szkoły jazdy GoAuto to najlepszy instruktor z jakim... Karolina Olszewska