Polecam szkołę nauki jazdy elka school (1) Zdecydowanie polecam tą szkołę. Bardzo dobrze przygotowuje teoretycznie jak i... Natalia Kiepskie zarządzanie (1) Nasze dziecko uczęszcza do tej szkoły już jakiś czas, poziom nauczania... Zawiedziony Ocena (1) Oceniam szkołę bardzo pozytywnie, kurs bardzo szybki ale dokładny, jazdy... Kamil Przybysz
Najlepsza szkoła w Trójmieście (1) Gorąco polecam! Egzamin państwowy zdany dzisiaj bezproblemowo za pierwszym... Dariusz Naurecki Polecam (1) Sugerowałem się opiniami przy wyborze szkoły i sie nie zawiodłem. Egzaminy... Jaro Opinia (1) Jestem zadowolona z wyboru szkoły nauki jazdy RONDOBIS. Panie pracujące w... Magdalena Fantastyczna (1) Naprawde polecam. Jeździłam z Kuba i była to sama przyjemność. Co prawda... Patrycja Szczerze polecam, świetne przedszkole " Stumilowy Las" !!! -:) (1) Jestem mamą trzylatka. Szukałam długo fajnego przedszkola, które spełniało by... Natalia JANKAR NAJLEPSZA SZKOŁA NA JAKĄ MOGŁAM TRAFIĆ ! (1) Na wstępie chciałabym podziękować Darkowi, który pomógł mi zdobyć sukces i... Kasia góralka :P NAJLEPSZA SZKOŁA! (1) zaczęłam kurs przyśpieszony, cena na prawdę niska, udało mi się zrobić prawo... Paulina Polecam!! (1) Polecam egzamin zdany za pierwszym. Profesjonalni instruktorzy dzięki którym... Paweł Kobiela Heniu - dziękuję! (1) Trzy lata po moich niepowodzeniach na egzaminie postanowiłam wziąć... Asiu Asiu ;-) Zdecydowanie odradzam! (1) Strata czasu i pieniędzy, zdecydowanie zbyt późno zdecydowałam się na zmianę... E/Z GORĄCO POLECAM! PEŁEN PROFESJONALIZM! (1) Po przejściach w poprzednim OSK mile się zaskoczyłam! Super sympatyczny... Emilia A mi się podoba! (1) Dziwie się opinii kogoś z turystyki, bo ja też ją studiuje i mam zupełnie... Gosia moja opinia Akademii Prawa Jazdy w Gdyni (1) Serdecznie polecam wszystkim tę szkołę jazdy, bardzo miła i profesjonalna... Łukasz Banasiak Jolanta - opinia (1) Nauka w GDprawko to sama przyjemność :) Na teorię chodziłam z chęcią i zdałam... Jolanta Polecam (1) Gorąco polecam OSK Mini oraz instruktora Przemka, który jest pozytywnie... Alicja Polecam! (1) Do szkoły trafiłam przez przypadek, ale od samego początku byłam bardzo... Paulina Z Zdałem! (1) Dziękuję instruktorowi za bardzo dobre przygotowanie do egzaminu :-) Szkoła... Krzysiek