Godne polecenia :) (1) Polecam, najlepsza szkoła jazdy w Wejherowie :) Wykłady prowadzone przez Pana... Karolina Odradzam ! (2) Już od samego początku gdy kontaktowałam się ze szkołą były tylko kłamstwa... Ana polecam (1) Na kurs zapisałam się w wakacje. Teoria weekendowa, bardzo przystępnie... KK
Serdecznie Polecam !!!!! (1) W 100% polecam , najlepsza szkoła w Trójmiescie. ZP POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Polecam szkółkę bardzo serdecznie. Zależało mi na szybkim kursie, ponieważ... SEBASTIAN Guest1756 - opinia (1) Polecam szkole jazdy. Trafiłem na instruktora Wojtka Nowaka który niebywałe... Guest1756 Polecam Pana Darskiego z APJ (1) Dziękuję za przygotowanie do egzaminu i profesjonalne podejście do mnie... Ania C Super (1) Skończyłem tam IiE. Pomimo tego ze po licecjacie nie robiłem magisterki To... Absolwent Polecam (1) Polecam pana Radka jako instruktora. Doświadczenie, cierpliwość, spokój i... Anna B. SUPER INSTRUKTORZY POLECAM (1) Bardzo polecam!!! Klaudia GDprawko -polecam! (1) Polecam szkołę GDprawko wszystkim , którzy planują zdobycie prawa jazdy.... Gosia Najlepsza szkółka! Strasznie polecam. (1) Ten ośrodek to strzał w dziesiątkę. PEŁEN PROFESIONALIZM. Wykłady prowadzone... Łukasz WSB GDYNIA logistyka (1) warto? ktos sie wybiera? vvv Elkaschool z gdanska ul. klonowa. Bardzo polecam!!! (1) Zdecydowanie polecam szkolke elkaschool z gdanska. Robilem kat. C, a... karol da się przeżyć,ale jest ciężko (1) Jestem w klasie maturalnej i przyzwyczaiłam się,że w tej szkole są równi i... prawie absolwentka To nie szkoła to kołchoz (5) Jestem uczennicą tej szkoły, żałuję że do niej poszłam mówiono mi że tak... ktos Bardzo zadowolony (1) Zdałem obydwa egzaminy za pierwszym razem. Jestem zachwycony OSK Expert.... Marceli Super (1) Bardzo mila atmosfera i genialne metody nauczania. Kazdy instruktor jest... Dobrawa Bardzo polecam (1) Jeździłem z Michałem i bardzo polecam, super atmosfera i wysoki poziom,... Robert Wielki pozytw (1) Serdecznie polecam wszystkim wahającym się nad wyborem szkoły ! Doskonałe... Mateusz J.