SERDECZNIE POLECAM (2) Do OSK Speed natrafiłam dzięki trójmiasto.pl i absolutnie się nie zawiodłam!... Sophia Najlepsza szkola pod sloncem, w kosmosie i w ogole w calej galaktyce!!!! (1) Polecam Turbo Jazda Tadeusz wszystkim, ktorzy maja watpliwosci czy sobie... Arahja Serdecznie polecam Asię Dzięcioł oraz Janusza Piotrowskiego (1) Wszystkim osobom, szukającym instruktorów, którzy naprawdę przygotują z... Marta Z
Angelika - opinia (1) Najlepsza Szkoła Nauki Jazdy! Wspaniali instruktorzy, przyjazna atmosfera i... Angelika Magda - opinia (1) POLECAM Z CAŁEGO SERDUCHA! Wykupiłam lekcje w Turbo Jazda Tadeusz,bo jakoś... Magda najlepsi w miescie ! (1) Serdecznie polecam szkole jazdy Turbo Jazda Tadeusz! Wszyscy bardzo... Karolina Bardzo polecam ! (1) Szczerze polecam szkołę jazdy OPTIMA. Prawo jady zdałem za drugim razem, a... Patryk Najlepsza szkoła jazdy! (1) Chciałam podziękować świetnej instruktorce pani Edycie Kamińskiej za... Nicole Polecam !!! (1) Bardzo polecam Elka School!!!Wykłady były bardzo ciekawie prowadzone.Pan... Rudaa Najwyższy poziom. (1) Wszystko na najwyższym poziomie: świetni instruktorzy (miałam jazdy z kilkoma... Zuza Podziękowania (1) Córa dumna z dyplomu :) Uściski dla całej ekipy:)) Joanna z Kasią Fantastyczna szkoła (1) Jestem mamą pierwszoklasisty. Syn codziennie z uśmiechem biegnie do szkoły.... Mama Ania Mam poczucie bezpieczeństwa... (1) Długo szukałam przedszkola... Lokomotywa ujęła mnie całościowym programem... Mama super! (1) zdałam FCE i jestem mega ZADOWOLONA, dziękuję wszystkim lektorom, bo u... Olga Po 9 latach ponowny egzamin (1) Wraz w instruktorami wyeliminowaliśmy moje błędy i przyzwyczajenia, z którymi... M Jedyny słuszny wybór! Przedszkole 4 Kids! :) (1) Mój synek uczęszczał do przedszkola od najmłodszych lat, nie chciał wracać do... WirtemberskaP Delta kategoria B (1) Polecam pana Tomka jako instruktora, egzamin praktyczny zdany za pierwszym... Sandra Świetne przygotowanie do egzaminu praktycznego jak i teoretycznego. (1) Świetne przygotowanie do egzaminu praktycznego jak i teoretycznego. Wykłady... Julia Nauka z Panem Tomkiem (1) Asa wybrałam pod względem dużej zdawalności. Przydzielono mi Pana Tomka... Marta nie polecam (4) Przedszkole źle zorganizowane. Nadal nie ma kuchni mimo że gaz podłączony.... Anna