Swietne przedszkole. (1) Super atmosfera, mnostwo zajec, duzo czasu spedzanego na dworzu oraz... Marek Polecam (1) Szczerze polecam to przedszkole! Dużo by opowiadać, ale moje dzieci często... Agata Super przedszkole (1) Doskonała opieka, wyposażenie, przestronne sale, bardzo duży, wspaniale... gdynianka
Super opieka poprzez zabawę i miłe spędzenie czasu. (1) Moje Synek nie uczęszcza codziennie tylko sporadycznie...ale zawsze wychodzi... M.B. Urodziny dziecka (1) Polecam wszystkim rodzicom szukającym miejsca na kameralną imprezę urodzinową... Anka Za pierwszym razem (1) Szkoła naprawdę bardzo dobrze uczy. Instruktorzy posiadają dużo ilośc wiedzy,... Hubert Kasia - opinia (1) Polecam jak najbardziej. :-) mila atmosfera, kompetentni mentorzy I doskonaly... Kasia Pełen profesjonalizm! (1) Serdecznie polecam szkołę Pana Mariana. Pan Marian to wybitny fachowiec który... Bartek Szkoła prawa jazdy - godna polecenia (1) Same szóstki dla p. Krzysia Greszty za świetny ośrodek szkolenia kierowców... Anita Szczypior Angielski - gdzie w Gdyni? (2) Hej - podpowiecie gdzie w Gdyni najlepiej uczyć się angielskiego (jakaś... Magda Cudowna pełna pasji instruktorka chustonoszenia :) (1) Polecam chustonoszenie :) dzieki Emilii Lowkiel pokochalam ten sposob... kwiatuszek Lekko nie było ale z perspektywy czasu warto :) (1) Sporo minęło, egzamin pozytywnie zdałam w czerwcu. Wczesniej wyjeżdziłam... Kasia polecam (1) mała szkoła z klimatem, kameralnie i na wysokim poziomie. dogodne terminy zajęć Janek Liceum Gdańsk mat-fiz czy biol-chem? (3) Cześć. Aktualnie jestem w 3 gimnazjum i stoję przed wyborem liceum. Chciałam... ulkakulka123 Biblioteka największym wrogiem studentów (1) BUG to najbardziej nieprzyjazna studentom biblioteka jaką kiedykolwiek... studentka kategoria B (1) Polecam Autolidera. Kurs kategorii B w tempie ekspresowym. Bardzo przystępnie... Maja kurs jazdy (2) Bardzo fajny nauczyciel, zawsze ze spokojem wszystko tłumaczy, ma dużo... Paulina Polecam (1) Szkoła godna polecenia. Dobra atmosfera. Dzieci chętnie chodzą na dodatkowe... Sylwia Francuski (1) Chodzę na lekcje francuskiego do pani Ani. Jest świetną nauczycielką. Dzięki... KASIA REWELKA (1) Suuppeerr OSK . Teoria z Panem Januszem interesująca. Jazdy z Panem Bogdanem... Wito