Polecam Elkę School! (1) Udało się! Zostałam kierowcą! Bardzo dziękuję całej ekipie Elki School :)... Agnieszka Polecam :) (1) Zdane za pierwszym razem dzięki naukom p. Piotra Wolińskiego Monika Polecam każdemu, kto chce stać się prawdziwym kierowcą. (1) Najlepsza szkoła w Gdańsku! Punktualni i profesjonalni instruktorzy. Gorąco... Maja
Serdeczne polecam (1) Polecam instruktora Janusza Piotrowskiego oraz Asie Dzięcioł. Doskonałe... Aleksander Dość przeciętna szkoła (1) Na wstępie powiem, że opinia jest moja, subiektywna, każdy może mieć inną -... Gall Anonim Podziękowania Dla Pana Krzysztofa (1) Polecam wszystkim Akademie Prawa Jazdy, a w szczególności Pana Krzysztofa... Dorota nie polecam, choroby, brak organizacji, agresja u dziecka (1) w tym przedszkolu Panie nie przywiązują uwagi do tego czy dziecko jest za... kASIA Polecam!!! (1) Świetna szkoła. Pan Krzysztof to świetny, profesjonalny instruktor. Kinga Dobre przedszkole (1) Dziecko uczęszcza od początku do przedszkola. Jak to początki- były "braki... Beata różni lektorzy (1) Ciężko oceniać całą szkołę przy tak dużej ilości grup i lektorów. lokalizacja... Lala Kasia - opinia (1) Polecam wszystkim. Mila atmosfera i pelen profesjonalizm. Kasia Anna - opinia (1) Gorąco polecam OSK Jankar w Redzie i wspaniałego instruktora Henia... Anna Gwarantowany sukces! (1) Miałam okazję współpracować z 3 instruktorami panem... Oliwia Polecam :> (1) Najlepsza szkoła jazdy którą mogli mi polecić, wspaniali instruktorzy,... Ewka Jakie szkoły podstawowe powstają w Trójmieście? (1) Czy mogę poprosić Was mieszkańcy o pomoc? Czy możecie podzielić się... Ramona Kinga - opinia (1) Uczęszczam do Edukreski od września tego roku i jestem bardzo zadowolona.... Kinga Elka School Gdańsk (1) Ośrodek szkoleniowy Elka School oceniam bardzo pozytywnie: kompetentni,... Kamil przedszkole przyjazne dla dzieci i rodziców (1) w 100% zadowolony. dziecko z przyjemnością idzie do placówki :) Krzysztof Przeciętnie (1) Szkoła średnia , poziom bardzo przeciętny,angielski bardzo słabo Ewa Najlepsze przedszkole w Gdansku!!!! (1) Wspaniałe przedszkole, polecam wszystkim. Super jedzenie, bardzo dobre... Monika