polecam ! (1) Polecam! mimo ,że praktyczny zdałam dopiero ostatnio za 6 razem (z mojej... kursantkaE ZDECYDOWANIE TAK! (1) Kurs zaczęłam w grudniu przyspieszona teoria i w styczniu pierwsze jazdy.... Ramona POLECAM!!!! (1) Serdecznie polecam OSK Jankar w Redzie. Dzięki e- learningowi mogłam uczyć... Klaudia
Najlepsza szkoła jazdy w Gdyni, chyba nie ma lepszej (1) Teoria bardzo dobrze, szybko i profesjonalnie Praktyka tak samo. Grzegorz Jak najbardziej polecam ! (1) Polecam, znakomity instruktor z którym da sie pogadać. Wszystko swietnie... Aleksandra C i C+E (2) Jestem z Gdyni i brałem dodatkowe jazdy po Gdańsku z Panem Szymonem. I to mi... Mariusz Kategoria B (1) Polecam szkółke Autolider! Ręcze głową za profesjonalne przygotowanie do... Dawid dobra szkoła (1) Mój syn chodzi do I klasy gimnazjum nr 27. Jest bardzo zadowolony. Cała... alaza Jak żłobek to tylko Safari (1) Żłobek Safari to najlepsze miejsce do jakiego mógł trafić Dominik, dwa lata... M&M J. Nie polecam kursu j. francuskiego (3) Lektorka zdawała się być nieobecna i nieprzygotowana. Zapominała słów, które... Kredka Polecam!! (1) Bardzo gorąco polecam studia na kierunku dietetyka! Macie możliwość uzyskania... absolwentka Polecam (1) Bardzo dobra szkoła nauki jazdy. Wszystko świetnie zorganizowane i bez... Michał Szkoła w porządku (1) poziom w rankingach być może bez rewelacji ale większość z nas nigdy nie... uczeeeeń Prawojazdy kategori B (1) Polecam szkółke Autolider! Ręcze głową za profesjonalne przygotowanie do... Dawid Polecam (1) Skorzystałem z jazd dodatkowych w tej szkole i nie sądziłem, że będzie to aż... Karol Ja byłam bardzo zadowolona (1) Ja byłam bardzo zadowolona z tej szkoły. maja Polecam (1) Szybko łatwo przyjemnie i za pierwszym razem zdane:-) pełna profeska M.lipecki Wszystko na 6 :) (1) Cały kurs przeprowadzony bez zarzutów a po jazdach z Panem Darkiem nie było... Kacper Dobry wybór (1) Dziś wreszcie zdałam egzamin praktyczny. Co prawda dopiero za 7 razem, jednak... Paulina Adaptacja na medal! (1) Jest taki poradnik, który jako mama bardzo lubię: "W Paryżu dzieci nie... Szczęśliwa mama