dobra wiedza (1) Polecam wszystkim, którzy szukają przystępnej wiedzy i praktycznej znajomości... pietro29 Przedszkole z duszą (1) Trafiłam tam z córką właściwie przez przypadek, bo nie dostałyśmy się do... mama Majki Super szkoła (1) Bardzo polecam Akademię Prawa Jazdy całościowo. Pierwsze wrażenie, Panie... Ola
bardzo dobra szkoła (1) Super szkoła i super instruktorzy,a zwłaszcza pan Kuba.Miła atmosfera bez... Marta Dla mnie najlepsi! (1) Pełen profesjonalizm, wykłady prowadzone ciekawie. Pan Jacek świetnie... Wiktoria Szybki kurs, bardzo dobrzy instruktorzy :) (1) Witam Gorąco polecam szkołę O.S.K. Pasat, bardzo miła obsługa która ci... Justyna R. Super szkoła (1) Egzamin zdałam w zeszłym roku, teoria i praktyka za pierwszym razem. Moim... Basia Gorąco Polecam (1) Zdecydowanie polecam tę szkołę, bardzo wątpiłam czy uda mi się sprawnie... Aga THE BEST OF THE BESTS (1) Dzisiaj mogę powiedzieć, że jestem kierowcą- potrafię jeździć, a przede... IZA Zajebista szkoła jazdy 👍 (1) Prawo jazdy zdane przy pierwszym podejściu :) Instruktor kompetentny i... Magda bardzo dobre przedszkole (1) dużo ciekawych zajęć dodatkowych, wspaniała kadra a przede wszystkim miejsce... Ania Gorąco polecam (1) Zajęcia teoretyczne przeprowadzone w miłej, bezstresowej atmosferze. Jazdy z... Beata S. Najlepsza nauka jazdy !!!! (1) Dziękuje za super przygotowanie do egzaminu !!!! Egzamin zdany !!! Nauka z... Ewelina Zadowoleni (1) Jan chodzi do przedszkola od ponad pol roku. Odpuscilismy sobie przedszkola... Zadowoleni Kategoria C (2) Jestem szczęśliwym posiadaczem kategorii C. Szkoła pełna profesjonalizmu... Czarek Polecam rondobis w wejherowie (1) Chcę być dobrym kierowcą. Posiadam prawo jazdy od 15 lat ale po zrobieniu... Aneta Jarek Najlepszy!!! (1) Zajęcia teoretyczne były ok, prowadzący wszystko dobrze tłumaczył. Moim... Kamil Sadowski Gdprawko spoko (1) Wcześniej uczęszczałam do szkoły As na kartuskiej- nie polecam. Jazda mi nie... Aniulais Gorąco polecam!! (1) Miałam przyjemność jeździć z Panem Sławkiem, genialny instruktor, pozwala... Iza Polecam gorąco instruktora Pawła Stolorza (1) Jazdy z nim to czysta przyjemność, idealnie przygotowuje. Egzamin państwowy... kierowca