Polecam!!! :) (1) Serdecznie polecam! Po 7 letniej przerwie, wielkim zwątpieniu po kursach w... Natalia pełen profesjonalizm (1) profesjonalnie, konsekwentnie i celowo. Małgorzata Szymańska Najlepsza szkoła nauki jazdy w Trojmiescie!! (1) Nie mam watpliwości, ze jest to zdecydowanie najlepsza szkółka w Trojmiescie,... Klaudia
Polecam (1) Szybko i sprawnie przeprowadzona część teoretyczna, świetnie poprowadzona... Dorota Najlepiej! (1) Bardzo sie ciesze, ze poznalam Zuze. Nie mam co do tego watpliwosci, ze jest... Kasia Niezawodni! (1) Serdecznie polecam OSK "As". Teoria na najwyższym poziomie, przedstawiona w... Marta K. Kaś - opinia (1) Duzy plus za wyklady w formie e-learningu, mozna w latwy sposob przygotowac... Kaś zdane! (1) Przerwalam swoja nauke jazdy kilka lat temu, na szczescie moglam liczyc na... Roksana Polecam ! (1) Przemiła obsługa i wspaniała atmosfera. Część teoretyczna jak i praktyczna... Mateusz Najlepsza szkoła w trójmieście. (1) Jeżeli się zastanawiasz jaką szkołę wybrać to właśnie znalazłeś/aś. Elka... Mariusz III LO Gdynia - proszę o opinie. (1) Witam, mam zapytanie odnośnie tej sławnej gdyńskiej "Trójki". Wybieram się... gimnazjalista123 Godne polecenia! (1) Serdecznie polecam zajęcia przyszłym i mającym już dzieci mamą, od doradczyni... Kasia Ula Uczennica w OSK Piotr Kabat Sopot (1) Bardzo polecam, jestem uczennicą, niedługo kończe kurs. Jest super, wierzę że... Ula Opinia o feriach w Szkole Językowej Prestige Lingua (1) Moja córka uczestniczyła w zajęciach podczas Ferii Zimowych, zajęcia były... Maria Niewczasińska polecam całym sercem! (1) zarówno sympatyczne warsztaty dla dzieci, kursy chustonoszenia, spotkania... Karolina Polecam wszystkim! (1) Najlepsi instruktorzy kat. B pan Marcin Stiefel i pan Michał Marszałek!... Emilia Mama 2,7 córki (1) Chciałam serdecznie polecić to przedszkole! Moja prawie 3 letnia corka jest... Ewelina Gorąco Polecam OSK " Jankar " Najlepsza szkoła nauki jazdy . (1) Z czystym sumieniem mogę polecić szkołe Jankar .W szczególności z całego... Alicja Propsy (1) Długo zastanawiałem się nad wyborem szkoły językowej. Odwiedziłem kilka z... Mateusz Miła atmosfera ! (1) Z początku moje nastawienie do tej malutkiej szkoły było negatywne, ale już... suzette