Polecam! Elcar gdynia (1) Najlepsza szkoła nauki jazdy w Gdyni! Serdecznie polecam! pewne zdanie... Michał OSK na wysokim poziomie (1) GDprawko to gwarancja dobrego przygotowania do egzaminu państwowego. Moim... Marcin Instruktor Dariusz (1) Witam. Z uśmiechem na twarzy dodaje pozytywna opinie dla OSK Jankar Reda. Jak... Lucyna
Gorąco polecam !!! (1) Poziom obsługi jest najwyższej jakości ! Sekretariat zawsze pomocny,... Roman Wymaga, nie daje niczego w zamian. (1) Miejsce, które jedynie wymaga, nie dając niczego w zamian. Szkoła kreująca... Ja. Polecam (1) Teoria przebiegła w szybkim tempie i sympatycznej atmosferze. Jazdy miałam z... Weronika LO 3 Gdynia-czy warto? (20) Kończę gimnazjum w tym roku i zastanawiam się do którego liceum iść. Na razie... gimnazjalistka Najlepsza szkoła w trójmieście! (1) Bardzo dziekuje Panu Darkowi, ktory nauczył mnie najważniejszego czyli... Patrycja ok (1) nie jest zle, szkola jest bezpieczna a poziom nauczania przewaznie na dobrym... JW opinia (1) Nie wiem skąd takie beznadziejne opinie. W każdej szkole znajdzie się dużo... prawie absolwent Aga (2) Witam. Jezeli czytacie te opinie zastanawiacie się nad wyborem szkoły to ja... Aga z Luzina Najlepsza szkoła jazdy ever! (1) Super instruktorzy, którzy dzielą się ze swoimi uczniami patentami na... Olka O. Elka school Rumia (1) Szkoła godna polecenia. Panie z obsługi są bardzo miłe i pomocne. Na... Magda Polecam! (1) Ukończyłam kurs prawa jazdy w tej szkole i muszę przyznać, że jestem bardzo... Kasia Najlepsi (1) Elka school spełnia marzenia. Jestem strasznie zadowolona z obsługi i... Iwona Ruszewska Polecam!!! (1) Przemiła i profesjonalna obsługa w Elkaschool przyciaga kursantow.Jestem mama... Madzia.G. 100% - Profesjonalizmu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Największym poparciem dla mojej bardzo wysokiej oceny jest fakt iż egzamin... Kamil Są Najlepsi (1) Bardzo dobra szkoła jazdy. Przygotowanie do egzaminu na 5+, egzamin zdany... Dominika POLECAM :-) !!!!! (1) Absolutnie polecam:)uczestniczyłam w kursie tkanek głebokich i uwazam, ze był... Katarzyna Super! (1) Najlepszy instruktor- Przemek! Super atmosfera, bardzo mili instruktorzy :) Dorota