Świetna szkoła, dobry wybór! (1) Bardzo dobre przygotowanie przez instruktorów, wykłady teorii bardzo ciekawe,... Max SIM-MED kurs pierwszej pomocy, POLECAMY! (1) Szkolenie odbyło się w profesjonalny i sprawny sposób w języku polskim oraz... Karol nauczyciele tej szkoły (1) Uczę się w tej szkole już ostatni rok. Poziom nauczania nawet dobry.... halka
Rewelacyjna szkoła (1) Zdałem egzamin teoretyczny i praktyczny za pierwszym razem. Na kurs... Adrian Zdałem za 1 ;) (1) Najserdeczniejsze dziękuje za te wspaniałe 30 godzin nauki jazdy. P. Sikora... Michał Malwina - opinia (1) Jak najbardziej tak! Wykłady z teorii w super atmosferz. Pan Irek świetny... Malwina Kategoria C (1) Szczerze polecam. Egzamin zdany za pierwszym razem. Instruktor Pan Szymon... Patryk Świetny ośrodek (1) Polecam OSK Max, poleciła mi go koleżanka i nie zawiodłam się. Pani... Agnieszka Polecam (1) Teoria i Praktyka w PORDzie za pierwszym razem. Szczególnie polecam... Krzysztof pracownik - opinia (1) Dyrektorem szkoły jest kobieta głęboko zaburzona emocjonalnie, dlatego też... pracownik Super szkolenie, Polecamy! (1) Szkolenie odbyło się w siedzibie naszej firmy. Przeprowadzone profesjonalnie,... Gosia Poszukuję BARDZO DOBREJ korepetytorki/korepetytora z chemii. (2) Dzień dobry. Poszukuję BARDZO DOBREJ korepetytorki/korepetytora z chemii,... Nelly Moje zdanie (1) Witam, chcialem podzielić się opinią na temat szkoły. W chiwili obecnej... Michal90 Polecam ! (1) Z całego serca polecam Pana Andrzeja ! Wspaniały człowiek i instruktor!... Ola Szkoła na medal! (1) Serdecznie polecam wszystkim szkołę jazdy Poldek! Najlepsza szkoła w mieście.... mucha Najtaniej, naj;epiej więc po co przepłacać (1) Polecam kat A i B przeszła praktycznie bezproblemowo dzięki Piotrkowi na A i... Sebastian Bardzo polecam!!!! Pan Tomek jest super! (1) Cały kurs bardzo mi się podobał, pan instruktor jest cierpliwy, miły,... Maja xyz - opinia (1) Jestem absolwentem tej szkoły i chciałbym wyrazić prawdziwą opinię na jej... xyz Serdecznie polecam!!! (1) Polecam wszystkim, którzy chcą naprawdę nauczyć się jeździć. Instruktor pan... Iza Polecam ! (1) Rok temu ukończyłem kurs prawa jazdy z kwalifikacją. Rok czasu jeżdżę jako... Ryszard