DNO (2) Nie polecam tej szkoły. Nawet jak by mi dopłacali bym do niej nie wruciła.... Były uczeń Polecam p.Mariusza Ostrowskiego (1) Prawko zdałem za 5, ale to tylko i wyłącznie wina poprzedniego nauczyciela z... Mateusz Bardzo dobra szkoła! (1) Ukończyłam w Elka School kurs prawa jazdy kat. B. Bardzo miła obsługa. Dużo... Alina58
Kampanie w socialmedia (1) Polecam PC Polska - działają szybko i skutecznie. Kampania na facebooku i... Kasjann Rewelacja! (1) Trafienie na tę szkołę to najlepsze, co mogło mnie spotkać na drodze do... Agata Polecam (1) Z czystym sumieniem mogę polecić DELTE. Przystępna cena oraz wspaniali... Maja Profesjonalna szkoła jazdy w Gdyni (1) Najlepsza szkoła jazdy w trójmieście.Polecam szczególnie naukę z instruktorem... DOROTA TERKA NAJLEPIEJ NA ŚWIECIE (1) Najlepsza szkoła nauki jazdy z najlepszymi instruktorami :) Jazdy z Darkiem(... Marta Serdecznie polecam ! (1) Kurs teoretyczny przeprowadzony szybko, sprawnie i w łatwy do zrozumienia... Martyna Szkółka prawa jazdy DELTA GDANSK ZASPA (1) Witam serdecznie od razu pochwalę się ze zdałam za pierwszym razem.:-) Bardzo... Dorota Dobra szkoła w odpowiedzi na dzisiejszy rynek :) (1) Niedawno miałam egzamin zawodowy, uczęszczałam na kierunek technik... Kasia Matura po 16 latach ZALICZONA (1) W październiku 2015 roku skorzystałam w "Indeksie" z kursu przygotowującego... Agnieszka żłobek na szóstkę ! (1) Polecam wszystkim rodzicom, którzy zastanawiają się czy to odpowiednie... zadowolona mama Polecam w 100% (1) Miła atmosfera podczas jazd, bez żadnej presji a pan Jacek podchodzi do... Klaudia Najlepsza szkoła w Gdyni! (1) Polecam Wszystkim Akademię Prawa Jazdy, a w szczególności jazdy z Panem... Michał Zdecydowanie najlepsza szkoła! (1) Bardzo polecam każdemu, super atmosfera, w przypadku jakichkolwiek... Maria Prawko B+E (1) Korzystałem z biura w Kościerzynie. Obsługa bardzo profesjonalna, na... Łukasz Bardzo dobra szkoła nauki jazdy! (1) Dzięki szkole nauki jazdy ELKA SCHOOL udało mi się przebrnąć przez egzamin i... Polecam szczerze (1) jeszcze raz chciałam podkreślić jak bardzo się cieszę, że nasz synek chodzi... Polcia oczami ucznia (2) Odkąd zmieniła się dyrekcja (2013) szkoła nareszczcie prezentuje poziom, jaki... uczennicaGLA