Ośrodek Godny Polecenia (1) Z czystym sumieniem mogę polecić PSPD, każdemu przyszłemu kursantowi. Nawet... Jakub Serdecznie polecam Speed-a !!! (1) Najlepsza szkoła jazdy do jakiej można trafić ! Zajęcia z teorii z Panem... Paulina Polecam dać 6 latka do I klasy tutaj (1) Moim zdaniem jeśli oddają Państwo dziecko do I klasy to tylko do szkoły... Adam
wspaniale miejsce (1) Przedszkole Hula Hop jest wspaniałym miejscem, do ktorego dzieci przychodzą z... Ewelina Polecam! (1) Zdane za pierwszym ! Polecam ta szkołe każdemu kto chce sie dobrze... Krystian Miejsce dla Żyraf, i nie tylko:) (1) Zdecydowaliśmy się z mężem na tydzień półkoloni dla dwójki naszych dzieci... Katarzyna Elka School Rumia- najlepszy wybór! (1) Gorąco polecam szkołę Elka School wszystkim, którzy chcą zacząć kurs i... Ola Najlepszy wybór! (1) Przez rok angielskiego z Panią Asią odblokowałam się na ten język! Lekcje są... Suzette Tylko w Sitrax polecam naukę językòw (1) Polecam z czystym sumieniem i pewnością, że traficie na wspaniałych ludzi,... Karola Zbiory - tak; obsługa - niekoniecznie (1) Filia posiada dobre zbiory i szybko udostępnia nowości; wystrój jest dość... Patrycja :] (3) jestem w sekcji hiszpańskiej już drugi rok. jak znalazłam te szkołę w necie... Mia beznadziejna szkoła! (5) Do niedawna uczęszczałam na nowo otwarty kierunek - florystyka. Zdecydowanie... Ania ciekawa szkoła -zajecia dodatkowe (4) Szkoła mająca duzo zajęc dodatkowych dla klas 1-3. Ko la teatralne... asia 34 jestem bardzo zadowolona! (1) za mną rok nauki, jestem bardzo zadowolona z lektorki, pełen profesjonalizm!... Kasia Za pierwszym razem !! (1) Dziękuję serdecznie p.Romanowi za cierpliwość do mnie i profesjonalne... Mariusz Marczak Polecam! (1) Serdecznie Polecam! Kurs trwał 3 miesiące i prawo jazdy zdałem za pierwszym... Wiktor M reżyser teatru w Krakowie // ktoś próbował studiować? (1) ja wiem, że to pewnie złe forum, ale jedyne, które czytam :) czy któraś z... Ale ciekawe miejsce dla dzieci (1) zapisałam synka na tydzień półkolonii i tak mu się spodobało, że został na... Magda Bezpieczeństwo i higiena pracy (1) Witam, mam pytanie dotyczące studiów na kierunku bhp. Mianowicie szukam... Poziomka96 Najlepsze przygotowanie do szkoły i pełne bezpieczeństwo (2) Dla mojego syna Happy Kids to jest bajka. Nie tylko jest tutaj basen dla... Arleta