poprostu rozczarowanie (1) Zachęceni pozytywnymi opiniami postanowiliśmy zapisać dziecko do przedszkola,... B Nie polecam (4) Konczylem 2 lo w 2014r i zaluje ze bylem tam do konca. Niby jest wysoko w... Iwo Polecam pełny profesjonaizm (1) Mój 11-letni syn korzysta z usług psychologicznych p.Basi od 2 lat. Jestem... Arletta
Dobra szkoła, polecam (1) Szkoła super! Bardzo miła i bezstresowa atmosfera na jazdach z instruktorem... Paulina Instrukor Rafał (1) Szkoła na 5+. Instruktor Rafał w ciągu 10 godz przygotował mnie do egzaminu... Dominika Gorąco polecam! (1) Na tą szkołę zdecydowałam się całkiem przypadkowo. I nie żałuję. Egzamin... zadowolona posiadaczka prawa jaz Polecam (1) Duże zaangażowanie w zajęcia i jazdy, przemili instruktorzy anonimowy Zdecydowanie polecam. (1) Uczestniczę w indywidualnych zajęciach z języka niemieckiego. Pani Magdalena... Jędrzej Jestem bardzo zadowolony! (1) Jestem bardzo zadowolony z zajęć z norweskiego, które prowadziła Magda.... Konrad Czy dostanę się do IW? (4) Czy ciężko jest dostać się do klasy z wykł. j.francuskim (IW)? Niestety nie... xxx Nata - opinia (1) Chciałabym bardzo gorąco polecić Akademie Prawa Jazdy a w szczególności... Nata Nie polecam (2,5/3) (1) Zdawałam tam prawko jakiś czas temu. Cena nie jest adekwatna do jakości.... Gumi Polecam (1) Serdecznie Polecam Pana Instruktora Irka. Pelen profesjonalizm i swietna... Grzegorz Polecam, ale przestrzegam przed instruktorem Tadeuszem!!!! (1) Kurs teoretyczny przdbiegł pomyślnie, natomiast problem zaczął się, gdy... Anonim Najlepsza szkoła jazdy (1) Po ukończeniu kursu i zdaniu prawka za pierwszym razem mogę z czystym... Dawid Oszuści? (1) Też jestem rozczarowana. Niby wpisowe za darmo przy wpłacie za cały rok a jak... aniemówiłam Dobry poziom nauczania (1) Polecam Nova centrum edukacyjne ze względu na poziom ich nauczania i... Julia Polecam Elke School (1) Bardzo dobra szkoła jazdy. Profesjonalne przygotowanie teoretyczne, miłe i... Anna S. NIGDZIE INDZIEJ - TYLKO TUTAJ! :) (1) Uczyłam się jeździć w innej szkole, na tyle słabej, że 3 podejścia do... Klaudia Polecam każdemu! (1) Jeśli ktoś z Was ma jeszcze wątpliwości czy OSK AS jest dla niego odpowiednim... Daria