Gorąco Polecam!!! Kat. A (1) Jeśli szukasz dobrej szkoły jazdy, nie ma co się zastanawiać! Świetna ekipa,... Krystian Elka School Gdynia (1) Bardzo polecam szkołę :) kurs odbywa się w des tygodnie, następnie każdy na... Jankowska Kierunek BUSINESS AND LANGUAGES (1) Wybiera się ktoś? gg
Super szkoła (1) Przystępna oferta, dobre ceny, miła kadra - polecam! Anna Szkoła może dobra, ale... (2) ...dyrektor jest niesłowny, nie spełnia swoich obietnic, co może zawalić... Humanista Super kursy polecam każdemu maturzyście (1) Kursy prowadzą bardzo doświadczeni edukatorzy, super atmosfera, bardzo dobre... XYZ Miła atmosfera, profesjonale przygotowanie (1) Jestem bardzo zadowolona z lekcji. Naprawdę fachowe przygotowanie do matury... Karolina POLECAM (1) Lekcje w Angloplace odbywają się w bardzo przyjaznej i miłej atmosferze,... Ala Zdane za pierwszym razem! (1) Najlepsza szkoła w Trójmieście! Wszystko zdane za pierwszym razem! Pan Adam -... Marcin Jest OK! (2) Po zdaniu egzaminu praktycznego i otrzymaniu prawa jazdy mam kilka wniosków i... LukasX angielski dla dzieci (1) w ktorej szkole językowej dobrze uczą dzieci?? Mam synka 4 latka i poważnie... rosko Zdałam!!! ;-) (1) Serdecznie polecam szkołę jazdy Gdprawko wszystkim, którzy chcą wybrać się... Basia Gdprawko (1) Polecam każdemu ta szkołę. Bardzo miła atmosfera, cierpliwi instruktorzy, a... Martyna Najlepsza szkoła w Gdyni! (1) Bez wątpliwości uważam że Akademia Prawa Jazdy to najlepsza szkoła, zdałam za... Ania Polecam! (1) go!auto poleciła mi siostra przez co mam u niej dług wdzięczności!:) Polecam... Teresa Szott Gorąco polecam :) (1) Tę szkołę nauki jazdy z czystym sumieniem polecam. Teoria z Krystianem... Aleksandra Szkoła językowa (3) Hej, macie do polecenia szkołę językową w Gdańsku? najlepiej... miishka Przyjazne dla dziecka i rodziców! (1) Moja córeczka uchodzi do tego żłobka od 2 miesięcy i jesteśmy bardzo... Agnieszka Rewelacja (1) Bardzo polecam Akademię Prawa Jazdy! :) Pracuje tam zespół miłych,... Misio Świetna Szkoła Jazdy! (1) Bardzo fajnie i zrozumiale przeprowadzona część teoretyczna przez Pana... Damian S