Polecam!! (1) Od 1,5 msc jestem szczęśliwą posiadaczką prawa jazdy, które zdałam za 1... Natalia Super! (1) Wszystko bardzo fajnie zorganizowane. Mili instruktorzy i przyjemna atmosfera... Bartosz Podziękowania dla P.Bolka (2) Polecam szkołę ELKA SCHOOL. Serdecznie dziękuję i polecam innym Pana Bolka,... Kursantka
Polecam (2) Niedawno zacząłem uczyć się w IX i powiem szczerze, że szkoła jest... O. Kat. C zdana za pierwszym razem ! (1) Nauka jazdy w tej szkole to istna przyjemność. Pan instruktor Darek -... Dawid Polecam (1) Zdecydowanie polecam Zielony Zakątek. W naszym przypadku była to miłość od... AgaQ POLECAM SERDECZNIE!!! (1) Moim instruktorem jest Pan Radek! Bardzo polecam, do pracy podchodzi bardzo... Monika Kupią Taki trochę drugi dom :) (1) Z wielkimi obawami rozpoczęliśmy przygodę w przedszkolu... Bo bardzo krótkim... Mama przestrachana Nauka jazdy (1) Bardzo miła atmosfera jak i instruktorzy!! Piotr Najlepsza Szkoła Jazdy !!! - Polecam ;) (1) Gorąco polecam ELCAR - Najlepsza Szkoła Jazdy ! Szczególnie najlepszego... Marysia Polecam go!auto (1) Z czystym sumieniem mogę polecic go!auto! Pan Wojciech Kiebłas to osoba... Patrycja Rewelacja i pełen profesjonalizm. Daję 10 bo 6 to za mało! (1) Do Pani Iwony trafiłam po 7 latach niejeżdżenia od zdania prawo jazdy.Pani... Magda Najlepszy OSK (1) Nie był to ośrodek, w którym odbyłam kurs. Trafiłam tam z Poldka. A... xxx angielski (2) moja przygoda z tą szkoła zaczęla sie od tego ze poznałam na imprezie... rosek Absolutnie (1) Szkola jest tragiczna, jako liceum i gimnazjum, pani szanowna dyrektor robi... Uczenicca Gd Prawko zdało na 5+ (2) Tak jak wyżej - GD prawko dostaje ode mnie mocną piątkę. Wykładów niestety... Krzysiek studium kosmetyczne prosze o pomoc (2) chciałabym zacząć studium kosmetyczne tylko nie wiem jakie...nie mam kogo sie... gosiak zdecydowanie nie polecam!Nauczyciele traktują uczniów jak przedmiot, który ma im zapewnić wysokie miejsca (1) w rankingach,sprawy organizacyjno-administracyjne leżą. Dyrekcja nie potrafi... absolwentka Świetne rodzinne miejsce (1) Moja córka od 2 lat uczęszcza do Eureki na zajęcia pierw chodziłyśmy razem na... Justyna.B Jestem bardzo zadowolony. (1) Instruktor pan Maciej podchodził do zajęć z entuzjazmem i w idealny sposób... Fabian