Polecam :) (1) Po kursie w OSK Speed jestem od kilku dni szczęśliwym posiadaczem prawa jazdy... Artur z Gdańska Wiktoria Samonek - opinia (1) Szczeże bardzo polecam Akademie Prawa Jazdy. Jestem bardzo zadowolona z... Wiktoria Samonek Poldek najlepszy! (1) Gdy rozpoczynałam kurs na prawo jazdy miałam wiele wątpliwości jednak szybko... Nikola
Polecam! (1) Polecam wszystkim naukę w Rydwanie.Jedzilam z Panem Darkiem,jestem bardzo... Martyna szkoła kiepska (1) Kiepsko ze Szkołą Morską w tym roku. 6 klas pierwszych i 6 klas drugich... zawiedziony rodzic Metoda Krebsa - proszę o opinie. (2) Czy ktoś z Was wie czy metoda Krebsa nauki języka obcego jest tak skuteczna... karelen Stowarzyszenie Księgowych w Polsce (37) Witam! Czy ktokolwiek uczestniczył w kursach księgowości organizowanych... TNT Studia podyplomowe PR/ reklama/ marketing - opinie (2) Witam, czy może ktoś studiuje/ studiował podyplomowo któryś z poniższych... Tina Zdałem za pierwszym razem (1) Szkoła super zdałem za pierwszym razem ! Nigdy przedtem nie siedziałem za... Kamil Jaki kurs maturalny polecacie!? (1) Jestem w 2lo chciałabym rozpoczac kurs przygotowujący do matury z biologii i... Oliwia Najlepsza szkola jazdy (1) Teoria jak i praktyka zdana za pierwszym razem. Dziekuje wszystkim... Patrycja G. Polecam (1) Jak najbardziej polecam OSK Speed. Super podejście do kursantów. Teoria z... Magda Najlepszy kurs z biologii na świecie! (1) Dzięki Pani Aleksandrze Rutkowskiej udało mi się rozgryźć klucz na... Paulina Polecam! (1) Polecam naukę jazdy Rondo bis, a szczególnie Pana Zbigniewa Jankowskiego.... Monika POLECAM! (1) Gorąco polecam wszystkim OSK Speed! Przygotowanie na kierowce profesjonalne.... Agnieszka Najlepsza szkola w trojmiescie (1) Do szkoly Auto Best wtrafilam dzięki mojemu mężowi który naciskał na mnie bym... Sylwia Szkoła godna polecenie (1) Przygotowanie do egzaminu państwowego na najwyzszym poziomie.Wszystko zdane... Kuba Technikum odziezowe (1) Nie polecam.Dezorganizacja na kazdym kroku.Plan zajec ulozony tak,ze religia... Sultanka Ja - opinia (1) Panie kochane, jedzonko dobre, dziecko szczęśliwe i to wystarczy. Polecam:) Ja Polecam (1) Po niemal rocznej przerwie wróciłam do gdprawko i trafiłam na cierpliwego... Agnieszka